Guerlain Voilette Madame Écrin 2 Couleurs – Two Spicy oogschaduwpalette 1

Ik begin drogisterij merken tegenwoordig steeds meer te waarderen. Je kan er echt goede kwaliteit vinden voor een fijne prijs. Maar eerlijk is eerlijk, dat gevoel wat je krijgt van een luxe product krijg je niet bij drogisterij producten. Guerlain producten geven je zéker wel dat luxe gevoel!

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

Dit is een oogschaduwpalette uit de Voilette Madame herfstcollectie van Guerlain. Er zijn in totaal 8 van deze palettes uitgebracht. In de palettes zit een parelmoeren of metallic oogschaduw, deze zou de basis moeten verlevendigen of de kleur moeten transformeren. Daarnaast zit er een intense en matte oogschaduwkleur in elk palette.

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

Dit palette is het Two Spicy palette.

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

De bovenste kleur wordt door Guerlain omschreven als pikant koraalrood. Als ik hem op mijn vinger swatch is hij inderdaad koraalrood. Op mijn donkere huid wordt hij iets lichter. De kleur wordt dan eigenlijk ook meer uniek, het zit ergens tussen oranje, koraal en roze in. Er zitten hele mooie glitters in van verschillende kleuren. Zeker leuk voor een feestje!

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

De onderste kleur is helaas licht beschadigd op de foto, sorry daarvoor. De kleur wordt door Guerlain omschreven als ebbenbruin. De bruine kleur is matte maar toch intens gepigmenteerd. Het is bruin maar hij lijkt op mijn huidskleur een mooie grijze ondertoon te hebben.

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

Bovenstaande swatches zijn in het zonlicht gemaakt.

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

Hierboven zie je swatches in gewoon licht. Helaas kon ik de glitter van de koraalrode kleur niet goed op de foto krijgen.

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

Hierboven zie je hoe de oogschaduw eruit ziet in een ooglook. Ik heb de koraalrode kleur op mijn ooglid aangebracht en de bruine kleur in de crease. Ik heb al eerder verteld dat ik donkere kringen onder mijn ogen heb overgehouden aan het eczeem dat ik daar had. Die donkere kringen zitten ook op mijn oogleden. Mijn broer maakte laatst een opmerking over mijn smokey eyes, alleen had ik toen helemaal geen make-up op. Dit om aan te geven dat mijn oogleden veel donkerder zijn dan de rest van mijn gezicht. De donkerbruine kleur was eigenlijk dezelfde kleur als mijn donkere oogleden. Daardoor lijkt het misschien niet overal even goed geblend, maar ik heb de donkerbruine kleur alleen aan de buitenkant van mijn crease aangebracht, de kleur die je daarboven ziet zijn gewoon mijn oogleden.

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

Op deze foto zie je de glitters in de koraalrode kleur een beetje.

De koraalrode kleur bevat wel veel glitter, ik had helaas wel last van wat fall-out. Ik houd zelf wel van wat glitter op zijn tijd, maar ik weet dat er ook mensen zijn die helemaal niets met glitter hebben. De donkerbruine oogschaduw is intens gepigmenteerd, zeker voor een matte kleur. Ik heb de ervaring dat matte kleuren vaak toch wat minder pigment hebben. Dat is hier zeker niet het geval en hij werkt echt als een droom. Hij is zacht als boter, maar kruimelt niet, en hij blend heel makkelijk. Ik denk dat dit echt een ideale basiskleur is voor in de crease, hoe licht of donker je huidskleur ook is. Ja, ik ben echt fan van deze donkerbruine kleur!

Ik heb de kleur hier zonder oogschaduwbasis aangebracht, ik wilde namelijk weten hoe snel het zou creasen. Bij mij gaat oogschaduw namelijk áltijd in de lijntjes zitten wanneer ik geen oogschaduwbasis gebruik. En ik kan je vertellen, het bleef zeker 6 uur netjes zitten zonder basis. Dat is met mijn oogleden echt heel indrukwekkend! Omdat ik het nu niet meer hoef te testen zal ik wel gewoon oogschaduwbasis gebruiken, ook omdat de kleuren dan iets intenser zijn en ik dat toch nog net iets mooier vind.

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

De verpakking helpt wel echt mee met het luxe gevoel. Net als bij veel andere luxe merken is het palette verpakt in een fluwelen hoesje.

Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy Guerlain Écrin 2 couleurs - Two Spicy

Het palette heeft ook nog eens een grote spiegel, handig als je onderweg je make-up bij wilt werken.

Het Two Spicy oogschaduwpalette is vanaf nu te koop bij de parfumerie en het luxe warenhuis. Er zijn 8 verschillende palettes en ze kosten €40,95. Seren zal binnenkort nog een ander oogschaduwpalette en een mooie nagellak uit de Voilette Madame herfstcollectie laten zien.