Givenchy Ange ou Demon Body Cream – Review 4

Een van de redenen waarom bloggen leuk is en leuk blijft, is omdat ik over mijn ervaringen met cosmetica producten kan vertellen. De reden waarom ik dit nu zo schrijf is, omdat ik zo iemand ben die niet van bodylotions houdt die bij parfums horen. Het ruikt naar mijn mening anders en op een manier wat ik niet prettig vind. Tot een vriendin deze body cream van Givenchy Ange ou Demon voor me had.

Ik had heel lang geleden wel eens een tester van Ange ou demon gehad en ik kon nog heel goed het moment herinneren dat ik de tester kreeg en dat ik hem lekker vond ruiken. Maar ik zei al tegen haar dat ik niet van zulke bodylotions hield. De lieverd, die een expert is op gebied van make-up en verzorging legde me uit dat body creams anders zijn dan bodylotions en dat het de meeste luxe product is dat bij een badlijn van een parfum hoort. Dus wacht even, meest luxe zei je? Ik vroeg hoezo dit anders was en ze legde wederom uit dat de concentratie qua geur veel sterker is dan bij een lotion. Het meest haalbare om een parfum in een creme te verwerken, wordt verwerkt in de body creams. Hierbij hoef je dus niet ook nog eens een luchtje bij op de doen.

De geur van Ange ou demon is wat mij betreft heel intens, bloemig en sensueel. Het is een heel aparte geur en vooral in de bodycream is het echt een geur wat ik eigenlijk niet gewend ben. Eigenlijk ben ik echt helemaal geen type die gewend is aan lekkere geurtjes als creme over mijn hele lichaam. Dus dit is een qua geur waar ik in het begin ook erg aan moest wennen. De eerste keren had ik m’n hele lichaam ermee ingesmeerd en ik rook mezelf echt de hele dag. Ik vond het eerlijk gezegd niet fijn en vooral omdat het een geur is wat echt apart is. Daarna ben ik me er beetje bij beetje steeds mee gaan insmeren zodat ik goed kon wennen aan de geur.

Naar mate ik het dus vaker ging gebruiken, merkte ik ook op hoe fijn de creme aanvoelt op mijn huid. Kijk, ik ben niet iemand die van lotions houd. Het trekt niet snel genoeg in en als ik iets niet fijn vind dan laat ik het liggen. Ange ou demon bleef me trekken, ook al werd ik de eerste keer bijna misselijk er  van! De creme is qua structuur precies goed en trekt zo prettig in de huid, waardoor mijn huid al direct gevoed aanvoelt en eruit ziet. De manier waarop een creme  op mijn huid voelt en intrekt, kan voor mij echt een dealbreaker zijn. Ik heb er al weer een veel te lang verhaal van gemaakt. Ik wil het er op neer laten komen dat ik dus nu heel erg anders kijk naar body creams. Ik heb nu zelfs spijt dat ik niet de Chloe body cream heb gekocht toen ik het in een sale bak zag staan. Mijn huid en kleren ruiken echt de hele dag lekker en ik zou wel meer body creams van lekkere parfums willen hebben.

Givenchy
Givenchy
Givenchy

Hoe kijken jullie tegen body creams van parfums? En wat vinden jullie van body lotions? De lotions gebruik ik echt nooit! Deze Ange ou Demon van Givenchy vind ik zelf erg lekker ruiken. Ik ben verder niet echt op de geur in gegaan, omdat ik het niet kan vergelijken met de parfum zelf.

“Givenchy Ange ou Demon is een dubbele geur, dat de twee kanten van de sensualiteit van Givenchy prijs geeft. De engel, en de demon. Een subtiele geur doch complexe geur die paradoxaal rijke oosterse sensualiteit mengt met zoetheid en frisheid.
Deze geur staat bekend als: oosters bloemig.”