Gelukkig nieuwjaar! 0

Ik kijk er al weken naar uit om te bloggen, maar omdat ik veel aan het werk was de laatste weken kwam ik er niet aan toe. Toen ik eindelijk vrij was, kon ik eigenlijk alleen maar slapen terwijl ik hele andere plannen had. Afgelopen dinsdag was ik ziek, maar vandaag, woensdag dus, zou ik bloggen. Ik ben drie keer begonnen aan een artikel, maar ik wist gewoon niet wat ik wilde. Ik overwoog een artikel over goede voornemens, maar ik heb nooit iets dergelijks gedaan, plus het is cliché. Een artikel met favoriete artikelen van 2014 zou gepast zijn, maar ik vond dat ik dat eerder had moeten doen. Misschien dat ik later deze week alsnog een artikel maak met favorieten van 2014. Dus vandaar dat ik nu gewoon een artikel schrijf waarin ik excuses maak voor mijn afwezigheid op Pop Your Color. Tegelijkertijd wil ik al onze lezers bedanken voor het bezoeken van Pop Your Color! Ook namens Aisha! We blijven het namelijk nog steeds leuk vinden als vrienden, kennissen of lezers ons vertellen hoe graag ze Pop Your Color bezoeken.

Als afsluiter ga ik dan toch maar wel terugblikken. Ik zal 2014 herinneren als het jaar waarin ik officieel ben afgestudeerd. Het jaar dat mijn favoriete nicht ging trouwen en dat we een bijzondere vakantie hadden met mijn nichtjes en samen met onze partners. Voor de ervaring was 2014 ook een leuk jaar, omdat ik voor luxe cosmeticamerken heb gewerkt en leuke leerzame trainingen heb gehad. En toch ook maar een wens voor het nieuwe jaar. In 2015 hoop ik het lekker druk te hebben met fulltime werk, bloggen en nog meer gezelligheid.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van 2014 en dat al jullie wensen voor 2015 mogen uitkomen!