Foto’s van de hele Bobbi Brown Holiday collectie in de Bijenkorf 3

Een paar dagen geleden liet ik de Bobbi Brown Holiday collectie zien, maar dan alleen de afbeeldingen zoals ze worden aangeleverd door PR. In het artikel vroeg ik of jullie foto’s van de collectie van dichtbij wilden zien, omdat ik toch langs de counter zou gaan. Ik kreeg heel veel enthousiaste reacties van lezers (not), dus ik maakte speciaal voor de fans een omweg en de foto’s zijn te vinden in dit artikel. Het werd al snel te gezellig bij de counter en ik moest eigenlijk snel terug, dus ik heb geen detailfoto’s en swatches, maar de collectie ‘in real life’, ‘maar dan op beeld’ bekijken is natuurlijk ook hartstikke leuk, niet?

image2

Hier zie je op de achtergrond de beautycase die blijkbaar wel te verkrijgen is in Nederland en het cool eye palette op de voorgrond. Ik heb geen idee waarom ik dacht dat de beautycase niet in Nederland verkocht wordt.

IMG_7600

Dit is het schattige mini eye palette. Door de belichting is goed te zien welke tinten glitters bevatten en welke niet. Het leuke van deze tinten is dat zelfs de glitters heel erg goed draagbaar zijn als je er niet elke dag uit wil zien alsof je een photoshoot hebt, maar wel verzorgd, fris en stralend voor de dag wil komen, zonder moeilijk te doen.

bobbi brown holiday collectie (5)

Mini Long-Wear Cream Shadow Stick Trio – Hoe schattig is dit? Altijd wel handig om bij je te hebben.

bobbi brown holiday 2014 (4)

De Shimmerbrick in Copper Diamond is te zien op bovenstaande foto, een lip gloss trio waarvan de kleuren me weer heel erg aanspreken en weer het Mini Eye Palette. Linksboven is het Mini Lip & Eye Palette een beetje te zien.

Bobbi Brown 2 holiday 2014

Het Deluxe Lip & Eye Palette met 8 kleuren oogschaduw en 8 tinten lippenstift en 2 penselen. Ik vind het een prachtig palette door de makkelijk draagbare tinten oogschaduw. Af en toe een shimmer of sparkle voor wat extra’s en met een zwarte eyeliner is je look af! Ik denk dat je er prima verzorgd en/of feestelijk uit kan zien met zo’n palette, zonder dat je echte skills nodig hebt.

Bobbi Brown header

Mocht je in Rotterdam zijn en de counter in de Bijenkorf bezoeken, doe dan de groeten aan Lisette van mij!