Flormar Passionate Dots Lipstick Stylo PD24 & PD26 1

Van de week vertelde in een blogpost dat ik bij Flormar heb gewinkeld in Istanbul voor Aisha en mezelf, maar dat ik zo geïrriteerd raakte door het personeel dat ik niet meer normaal keuzes kon maken. Ja heel gek, maar zo beïnvloed kan ik zijn (ze waren wel extreem lastig hoor). Mijn prioriteit was leuke dingen voor Aisha vinden en daarna ook iets voor mezelf. Heel impulsief nam ik deze twee lipsticks mee die in een apart jasje zijn gestoken. De collectie heet Passionate Dots en as we speak zie ik dat deze lijn op de Turkse website staat met 50% korting is, dus misschien is dat in Nederland ook wel zo!

Passionate Dots Lipstick Stylo PD24
Flormar paarsflormar paars 2

Ik was serieus helemaal vergeten dat ik zo’n kleur had gekozen, dit is best wel paars! Als ik in een andere stemming was geweest had ik dit waarschijnlijk niet gekocht. Achteraf gezien ben ik er wel blij hiermee, want soms moet je gewoon iets anders proberen dan altijd het vertrouwde en veilige. Ik heb geen idee of het in de buurt komt, maar de kleur doet me denken aan Heroine van MAC. Zijn er mensen die hem hebben en vinden dat het lijkt? Mijn nichtje had gezegd dat ze uitdrogend zouden zijn, maar ik heb dat nog niet echt ervaren. De lipstick smeert makkelijk uit, heeft een licht glansje. Ik kan helaas nog niet zeggen hoeveel uren het blijft zitten of iets dergelijks, daarvoor heb ik het niet lang genoeg gedragen. Ik vind de verpakking echt ontzettend goedkoop ogen, het lijkt bijna op speelgoed. Voor een budget product neem ik dat voor lief. De kleur is een mooie toevoeging aan mijn collectie. Eindconclusie, geen spijt van.

flormar swatch

Passionate Dots Lipstick Stylo PD24 en PD26

Flormar Passionate dots

Passionate Dots Lipstick Stylo PD26

flormar 2

flormar 3

Dit is meer mijn kleur en ook van velen anderen denk ik. Voor Aisha had ik een andere lipstick meegenomen die ze wilde hebben, maar blijkbaar is dat een populaire kleur in Turkije, want er was nog maar 1 van. Deze Passionate Dot PD26 leek als swatch op mijn hand heel erg op de kleur die Aisha wilde hebben, vandaar dat ik hem ook meenam voor mijzelf. Maar toen ik van de week foto’s maakte van beide naast elkaar zag ik dat ze toch wel verschillen. Als Aisha haar lipsticks heeft laten zien kunnen we ze wel vergelijken met elkaar. Ook deze geeft genoeg kleur, maar iets minder glans had ik ook wel gewaardeerd. Deze heb ik een paar keer binnen huis gedragen en ik zie het mezelf ook wel vaker dragen. Over de houdbaarheid kan ik niks zeggen. Het is trouwens wel apart dat ze glanzen op de foto terwijl ik het bij aanbrengen iets droger vind. En ik moet er wel bij melden dat de lipsticks een ronde vorm hebben, waardoor het vervelend kan zijn met precies direct aanbrengen. Je voelt de lipsticks trouwens wel een beetje zitten, maar nogmaals de kleur is mooi en voor de prijs vind ik ze prima.

Ik heb de Passionate Dots lipsticks voor 15 turkse lira per stuk gekocht als ik me niet vergis. Dat is omgerekend 5 euro per stuk. Op hun website staat dat ze nu 7.50 lira kosten en dan zijn ze nog ongeveer 2.50 euro. Ik denk dat ze in Nederland wel iets meer kosten, maar het is ook maar net de vraag of ze in Nederland te koop zijn en dan ook met 50% korting. Het zou wel leuk zijn.

Zijn jullie ook bekend met Flormar? Misschien van vakantie, of wellicht de winkel in Amsterdam bezocht? Zo ja, wat zijn jullie favorieten?