Flormar lipsticks – Deluxe Cashmere & Longwearing lipstick 0

Een tijdje geleden was Seren in Turkije en ik had haar gevraagd of zij bij Flormar wat dingen voor mij wilde kopen. Ik had haar niet specifiek een lijstje meegegeven maar ik zei dat ze zelf maar iets moest uitkiezen aangezien ik helemaal op haar vertrouw dat zij weet wat mij wel en niet staat. Het enige dat ik wel heel graag wilde was de Deluxe Cashmere lipstick, de kleur mocht zij dan zelf uitzoeken.

Flormar lipsticks

Zij nam deze twee mooie kleuren lipstick voor mij mee. De lipstick in de gouden huls is de Deluxe Cashmere lipstick in DC 26 en de lipstick in de zwarte huls is de Longwearing lipstick in L10. De kleur van de Deluxe Cashmere komt op bovenstaande foto niet helemaal goed naar voren maar op de foto hieronder kan je de kleur wel goed zien zoals hij echt is.

De Longwearing lipstick voelt zó heerlijk aan op je lippen! Ik ben er echt super van onder de indruk, het voelt net als boter. Hij doet me zelfs een beetje denken aan de YSL Rouge Volupte lipsticks. Hij is ook super gepigmenteerd en voelt heel lekker creamy aan wanneer je hem aangebracht hebt. Ik ga zeker op zoek naar meer kleuren! Van de verpakking ben ik dan weer minder onder de indruk, ik vind hem heel saai. Ook ziet het er zo plastic uit en daardoor vind ik het goedkoop ogen.

Flormar lipsticks

Het is een hele mooie berry kleur, een type kleur waar ik de laatste tijd vaak naar toetrek. Ik vind dat dit soort kleuren altijd wel mooi staan, en ze hoeven ook helemaal niet altijd zo opvallend te zijn als hoe ze in de huls lijken. Het kan ook prima gewoon als dagelijkse lipstick kleur zonder dat de kleur van je lippen knalt. Ik zou hem zelf omschrijven als een framboos kleur. Hij heeft iets roods maar ook iets roze in zich. Hij is heel creamy en voelt ook heel lekker aan op je lippen. Je voelt hem ook niet heel duidelijk zitten, heel lichtjes maar. De lipstick heeft niet echt een geur, wat voor sommigen zeker een pluspunt zal zijn. Ik stoor mij nooit zo aan geurtjes van lipsticks dus ik ben er zelf neutraal in. Ik vind de verpakking heel mooi en het ziet er ook best luxe uit. Wel is het echt plastic dus als je hem vastpakt dan voel je wel hoe licht hij is, dat voelt dan weer iets goedkoper aan. Toch is het eigenlijk ook wel fijn, zo word je tas tenminste niet zo zwaar als je je beautyproducten graag met je meeneemt.

Flormar lipsticks L10 D26

Op bovenstaande foto zie je links de Longwearing lipstick in L10 en rechts zie je de Deluxe Cashmere in DC26. De linkerkleur komt helemaal goed over maar de rechterkleur is wel iets minder roze in het echt en heeft iets meer rood in zich.

Flormar lipsticks

Hier zie je Deluxe Cashmere in DC26 in een fullface foto. Hier zie je beter dat hij niet zo roze is maar ook echt rood in zich heeft. Ik heb wel gepigmenteerde lippen dus als jouw lippen lichter zijn dan zou hij er waarschijnlijk wel iets anders uitzien.

Flormar lipsticks L10En tot slot zie je hier de Longwearing lipstick in L10. Seren koos hem uit omdat hij haar aan Rebel van M.A.C dat deed denken. Ik snap dat helemaal, ik denk dat hij daar ook heel veel op lijkt, ik denk dat Rebel net een tikkeltje lichter is. Uiteindelijk heb ik de lipstick aan mijn moeder gegeven omdat ik dit soort kleuren het allermooist bij haar vind staan en zij vond hem ook heerlijk creamy aanvoelen. Ik vind dat de kleur mij ouder laat lijken en ook iets strenger. Mijn moeder vond hem juist wel heel leuk staan dus ik denk dat ik er ook gewoon aan moet wennen. Ik ben gewoon niet zo gewend aan zulke donkere kleuren bij mezelf, ook al vind ik het prachtig bij anderen.

Ik moet zeggen dat ik best onder de indruk ben van de lipsticks van Flormar. Eerlijk is eerlijk, ik was een beetje bevooroordeeld. De producten zijn erg goedkoop en ik dacht eerlijk gezegd dat het dan vast ook niet veel zou voorstellen. Zeker van de Longwearing lipstick ben ik erg onder de indruk, hij voelt zo fijn aan. Ook al vind ik de verpakking er cheap uitzien, uiteindelijk draait het natuurlijk toch om het product! Ik ga binnenkort zeker eens langs bij de winkel van Flormar in de Kalverstraat in Amsterdam om te kijken naar meer lipstickkleuren. Mijn vooroordelen zijn nu helemaal weg, gelukkig maar! Zo zie je maar dat je altijd overal voor open moet staan, dan word je nog verrast!

Ik weet eerlijk gezegd niet precies wat de lipsticks in Nederland kosten. Maar de Longwearing lipstick kost in Turkije rond de 5 euro en de Deluxe Cashmere kost daar ongeveer 7 euro.

Heb jij ervaring met Flormar? Heb je nog tips voor producten die ik uit kan proberen?