Favorieten Aisha – november 2013 2

Het is alweer een paar maanden geleden dat ik mijn laatste favorieten artikel heb gemaakt. Door de verhuizing had ik ook eigenlijk niet echt favorieten. Al mijn verzorgingsproducten en make-up zaten in dozen. Ik gebruikte eigenlijk vooral wat ik kon vinden, meestal samples, maar dus niet mijn standaard producten. Mijn huid heeft er ook best onder geleden en ik had een lichte huidcrisis. Inmiddels gaat het al een stuk beter, mede dankzij de producten uit dit artikel.

The Body SHop vitamine E serum

The Body Shop Vitamin E Moisture Serum

Een paar maanden geleden was ik totaal niet tevreden over dit serum. Ik gebruikte het trouw elke dag maar het deed echt niets voor mijn huid. Ik had echt last van een vochtarme huid en het leek maar niet te helpen. Ik ben eerlijk gezegd alleen maar serums van luxe merken gewend en die verbeteren je huid echt. Na een tijdje gebruiken zie/voel je dat je huid verandert. Dat had ik hier niet, ik bleef maar smeren. Maar sinds de herfst is begonnen ben ik helemaal weg van dit serum. Mijn wangen beginnen nu echt droog te worden en ik breng het serum hier dan ook plaatselijk aan. Mijn T-zone sla ik over want die wordt anders juist te vet. Ik heb nu ook het idee dat mijn huid toch wel minder droog begint te worden. Ik had dit serum in de zomer bijna aan Seren gegeven maar ik ben nu stiekem toch blij dat ik dat niet gedaan heb. Zo zie je maar wat een verschil het kan maken in welk seizoen je een product gebruikt!

The Body Shop vitamine E dagcrèmeThe Body Shop Vitamin E Moisture Cream

Deze dagcrème gebruik ik elke morgen samen met het Vitamin E serum. Ook de dagcrème gebruik ik alleen op de droge plekken van mijn gezicht. Vooral de combinatie van deze crème met het serum is wat mij betreft ideaal.

Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair

Het beste serum dat ik tot nu toe ooit gebruikt heb. Ik gebruik het al een aantal jaar en blijf het opnieuw kopen. Als ik dit serum maar 1 keer gebruik merk ik al verschil met mijn huid. Ik zal er binnenkort een review over schrijven. Dit serum hoort niet alleen bij mijn favorieten van deze maand maar bij mijn favorieten aller tijden!

Philosophy Hope in a jar night

Philosophy Hope in a jar night

De Hope in a jar dagcrème van Philosophy heb ik nooit gebruikt maar na het gebruiken van deze nachtcrème ben ik daar wel nieuwsgierig naar geworden. Deze nachtcrème heeft in elk geval flink bijgedragen aan het feit dat mijn huid veel minder droog is nu. Ik gebruik hem soms plaatselijk en af en toe ook over mijn hele gezicht. Afhankelijk van hoe droog mijn voorhoofd aanvoelt. Ik heb het idee dat hij mijn huid ook zachter maakt. Ik merk heel veel verschil met wanneer ik het een nachtje oversloeg of wanneer ik het wel gebruikte. Mijn huid voelde dan gewoon veel beter verzorgd aan.

Lush R&B Haarmoisturiser

Lush R&B Haarmoisturiser

Nog zo’n product dat ik steeds maar opnieuw blijf kopen. Perfect voor droog en/of krullend haar. Ook als je geen krullen hebt kan je het gebruiken. Ik gebruik het zelf in mijn hele haar maar als je alleen droge puntjes hebt kan je het prima alleen daarvoor gebruiken. Het verzorgt mijn haar perfect, maakt het minder droog en definieert mijn krullen waardoor ze extra mooi lijken. En de geur, hij ruikt een beetje naar citroen, heel lekker fris. Deze behoort ook tot mijn favorieten aller tijden!

Sleek Storm palette

Sleek Storm palette

Sleek Storm Palette

Dit palette had ik al een hele tijd niet gebruikt. Om de een of andere reden zat hij weer in mijn hoofd dus ik besloot hem er weer bij te pakken en ik hem heb deze maand heel vaak gebruikt. Het enige nadeel vind ik dat de oogschaduw wel een beetje zacht is maar de pigmentatie is echt heel goed. Ook met de kleuren in dit palette kan je alle kanten uit. Een zachte dagelijkse look of wat heftigere smokey eyes, het kan allemaal!

M.A.C Select moisturecover concealer

M.A.C Select Moisturecover concealer 

Zoals je op de foto kan zien is deze concealer bijna op. Hij is niet súper dekkend, volgens mij zijn cream concealers altijd wat dekkender. Maar onder mijn ogen werken vloeibare concealers gewoon veel beter. Hij brengt makkelijk aan, blijft netjes zitten en trekt niet in je lijntjes. Ik heb de kleur NW 40 trouwens.

Essie Bahama Mama

Essie Bahama Mama

Een perfecte kleur voor deze tijd van het jaar. Niet dat ik me daar nou zoveel van aantrek maar ik merk toch dat ik iets meer naar donkere kleuren neig in deze tijd van het jaar. Dit is een mooie paars/rode kleur. Mijn nagels zien er momenteel niet uit maar ik zal binnenkort een swatch laten zien.

Diorshow New Look mascara Diorshow New Look mascara

Dior Diorshow New Look mascara

Ik heb wel eerder mascara’s van Dior gebruikt. Ik hoorde altijd zoveel goeie dingen over de Diorshow mascara dat ik hem zelf ook wilde gebruiken. Ik was er alleen nooit van onder de indruk, hij deed echt niets voor mijn wimpers. Nu heb ik een mini-versie van de Diorshow New Look mascara en hier ben ik wel heel enthousiast over. Hij maakt mijn wimpers langer, separeert ze mooi en geeft ook nog eens volume. Ja, deze mascara doet zijn werk heel goed!

Lush American Cream conditioner

Lush American Cream conditioner

Tot slot deze conditioner met een heerlijke geur! Het is volgens Lush een combinatie van vanille en lavendel. De geur blijf je ook na het wassen nog in je haar ruiken, niet heel sterk maar af en toe komt er ineens weer een vleugje van de geur tevoorschijn. Hij maakt mijn haren daarnaast ook erg zacht en hij is écht heel erg zuinig. Ik ga altijd nogal los met conditioner, maar ik doe echt al heel lang met dit kleine flesje. Ik zou hem zeker opnieuw kopen!

Behoort een van deze producten ook tot jouw favorieten?