Favorieten Aisha – Juli 2013 2

Mijn allereerste favorieten artikel. Ik wilde er eigenlijk al een tijd eentje maken maar het is eigenlijk helemaal niet zo dat ik maandelijks mijn hele make-up routine omgooi en nieuwe dingen ontdek. Ik heb nu toch maar besloten om er gewoon mee te beginnen, hopelijk motiveert het me dan ook om steeds andere producten te gebruiken zodat er niks ligt te verstoffen in mijn stash. Dit zijn eigenlijk allemaal producten die ik al een tijdje gebruik, het is niet dat ik ze allemaal deze maand pas ontdekt heb.

Favorieten juli 2013

Rimmel Apocalips

 Rimmel Apocalips – Apocaliptic

Sinds ik Apacaliptic gekocht heb ben ik er helemaal weg van. Ten eerste is het een geweldige kleur die ook nog eens perfect bij de zomer past. Daarnaast is het ook gewoon een heel fijn product, je voelt hem niet zitten, hij is super gepigmenteerd en hij plakt totaal niet.

Favorieten juli 2013

 Marc Jacobs – Daisy eau so fresh

Dit is denk ik wel mijn favoriete geur voor deze tijd van het jaar. Hij is lekker zoet. Hij ruikt wel echt anders dan de originele Daisy, die heb ik namelijk ook. De verpakking is ook nog eens super cute, hier zit 20 ml in dus je kan hem ook makkelijk meenemen in je tas.

Favorieten juli 2013

Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA+++

Deze zonnebescherming met SPF 50 gebruik ik dagelijks. Hij laat absoluut geen witte waas achter, smeert makkelijk uit en hij maakt mijn gezicht niet vettig.

Favorieten juli 2013

Philips Visapure

Deze reinigingsborstel gebruik ik nu al een tijdje. Ik ben helemaal fan van deze manier van reinigen. Het kost maar een minuutje en mijn gezicht voelt na afloop heel erg zacht aan.

Favorieten juli 2013

Revlon Lipbutter Raspberry Pie

Revlon Colorburst Lipbutter 

Deze lipbutters wilde ik al jaren proberen en nu ik er eindelijk twee in mijn bezit heb wil ik er alleen maar meer. Ze geven een lekker kleurtje maar voelen tegelijkertijd aan als een lippenbalsem.

Favorieten juli 2013

The Body Shop Vitamin E Gentle Facial Wash

Een fijne creamy cleanser. Hij droogt mijn huid niet uit, ruikt lekker fris en maakt mijn gezicht goed schoon. Zeker in combinatie met de Visapure vind ik hem erg fijn.

Favorieten juli 2013

MAC Studio Fix Fluid

Binnenkort komt er een review van deze foundation online. Ik kan je vast vertellen dat hij een goede dekking heeft, makkelijk aanbrengt en ook nog eens in heel veel kleuren te koop is.

Favorieten juli 2013

YSL Faux Cils Shocking mascara

Dit is een mini versie van deze mascara maar ik heb hem best lang kunnen gebruiken. Hij maakt mijn wimpers mooi lang en zorgt tegelijkertijd voor volume. Favoriete mascara’s heb ik niet zo vaak, mijn wimpers zijn van zichzelf heel kort dus mascara’s zorgen niet snel voor een wow-effect. Dat ik deze zo fijn vind wil dus echt wat zeggen!

Favorieten juli 2013

The Body Shop Wild Rose Hand Cream

Deze handcrème is een re-buy. Het is tot nu toe de enige die niet maakt dat mijn zweethanden meer gaan zweten. Hij trekt echt super snel in. Daarnaast verzorgt hij mijn handen ook heel goed.

Favorieten juli 2013

OPI – Kiss me on my tulips

Lekker felroze, perfect voor de zomer! Hij komt uit de Holland collectie. Bij mijn huid lijken roze kleuren ‘s avonds vaak een beetje rood, door het licht. Deze blijft er altijd roze uitzien, ik denk dat het komt door de blauwe ondertoon. Ik zal er binnenkort een NOTD mee maken zodat jullie kunnen zien hoe hij eruit ziet.

Hoort een van deze producten toevallig ook bij jouw favorieten? Of heb jij andere leuke nieuwe producten ontdekt deze maand?

 

ps: Ik heb geprobeerd om het kort en bondig te houden bij elk product, van veel van deze producten zijn er namelijk al aparte reviews verschenen of komen er nog reviews aan, waarin ik dieper op de producten in ga. Vinden jullie het zo kort en bondig fijn of willen jullie in dit soort artikelen toch liever dat ik er wat meer over vertel?