Favorieten Aisha – augustus 2013 1

Rituals Cherry blossom & rice milk

Rituals Cherry Blossom & Rice Milk shower gel, scrub & whipped body cream

Volgens mij zijn dit heel populaire Rituals producten, zowel over de shower gel, de scrub en de body cream heb ik al veel positieve dingen gehoord. Ik heb ze eigenlijk nu pas ontdekt, ik wilde ze al heel lang eens kopen maar het kwam er steeds maar niet van. En nu ik ze eenmaal gebruikt heb, ben ik fan. Sowieso is de geur van deze lijn heerlijk. Een klein beetje zoet, maar tegelijkertijd ook lekker fris. En totaal niet overheersend. Ik ga de producten binnenkort nog wat uitgebreider bespreken maar voor nu houd ik het erop dat ik deze producten zeker opnieuw ga kopen. Ik wil dan natuurlijk wel ook andere geurlijnen proberen.

Rituals Brightening face exfoliator

Rituals Brightening Face Exfoliator

Voorheen moesten scrubs voor mij altijd beste grove korrels bevatten. Dan voelde ik gewoon terwijl ik aan het scrubben was dat het werkte. Inmiddels ben ik er wel achter dat dat echt tussen mijn oren zit. Deze scrub bevat hele fijne korreltjes en doet zijn werk toch echt goed. Na het scrubben is mijn huid ook heerlijk zacht. Hij heeft een hele lekkere milde geur. Volgens mij ben ik een heel grote Rituals fan aan het worden…

Moroccanoil Treatment & Curl control mousse

Moroccanoil Treatment & Curl Control Mousse

Ik ontdek niet zo vaak nieuwe producten voor mijn haar waar ik echt van onder de indruk ben. Heel vaak doen ze niet echt iets voor mijn haar. De Moroccanoil Treatment verzorgt mijn haar echter echt heel erg goed, sinds ik dit regelmatig gebruik is mijn haar echt een heel stuk minder droog. De mousse definieert mijn krullen mooi, zoals ik in de review al schreef ben ik niet zo fan van mousseproducten dus de volgende keer zou ik de cream vorm kiezen. Omdat hij mijn krullen zo mooi maakt is de mousse toch wel echt een favoriet.

Bobbi Brown Tinted Moisturizer

Bobbi Brown Tinted Moisturizer

De Tinted moisturiser heb ik al een tijdje, ik gebruik hem altijd in de zomer. Als ik eenmaal wat bruiner ben geworden heb ik niet echt foundation nodig en op hele warme dagen vind ik foundation ook echt niet fijn. Deze maand pakte ik deze tinted moisturiser weer uit de kast en ik werd direct weer verliefd. Hij is zó fijn! Hij is heel licht maar geeft toch echt genoeg dekking en maakt mijn huid mooi egaal. Hij brengt heel makkelijk aan en blijft niet op de huid liggen. Als hij op is koop ik hem zeker weten opnieuw, een musthave wat mij betreft! Inmiddels heeft hij wel een nieuwe verpakking dus hij ziet er iets anders uit in de winkel.

Viva Glam Cyndi lipglass

Moroccanoil

M.A.C lipglass – Viva Glam Cyndi

Deze lipgloss heb ik deze maand her-ontdekt. Ik gebruik de laatste tijd eigenlijk nog maar heel weinig lipgloss. Voorheen dacht ik er nooit over na maar de laatste tijd vind ik het plakkerige gevoel heel vervelend. Toch staat deze Viva Glam Cyndi lipgloss wel tussen mijn favorieten. Plakken doet hij wel maar de kleur is zo mooi! Het is ook best een unieke kleur, ik heb in elk geval geen vergelijkbare andere kleuren in mijn stash. Op mijn lippen is hij een beetje peachy zoals je op de foto hierboven kan zien. Zeker bij mijn huidskleur is dat geen makkelijke kleur om te vinden. Helaas is hij nu niet meer te koop.

Greasepaint stick - French Quarter Greasepaint stick - French Quarter

M.A.C Greasepaint stick – French Quarter

Elke keer dat ik deze greasepaint stick gebruik bedenk ik weer wat een super handig en makkelijk product dit is. Soms breng ik er gewoon een lijntje mee aan boven mijn wimpers die ik dan uitblend, als een soort messy eyeliner. De andere keer breng ik hem over mijn hele ooglid aan en blend hem dan uit, dan heb ik een supermakkelijke, iets subtielere smokey eyes look, met maar 1 product! Behalve oogschaduwbasis dan. Ik kan de Greasepaints sticks niet op de site van M.A.C vinden dus ik neem aan dat ze niet standaard in de collectie zitten. Ik heb in elk geval al besloten dat ik er zeker meer van ga aanschaffen. Nu nog hopen dat ze snel weer uitkomen dan…

Givenchy Dahlia Noir edp

Givenchy Dahlia Noir edp

Een heerlijke poederige geur die wat mij betreft bij elke gelegenheid wel past. Deze geur droeg ik de afgelopen maand veel. Hij is niet heel zwaar doordat de geur zo poederig is, daarom vind ik hem zowel voor ‘s avonds als overdag geschikt.

Klorane Make-up remover lotion

 Klorane Soothing make-up remover lotion

Hij verwijdert mijn make-up super makkelijk, irriteert mijn ogen niet, zelfs niet wanneer ik mijn (harde) lenzen nog in heb. En de verpakking is super praktisch. What’s not to love?

Behoort een van deze producten ook tot jouw favorieten? Of heb jij andere favorieten ontdekt deze maand? Laat het weten in de comments!