Favoriete nagellakremover: OPI ExpertTouch nagellakremover 1

Van sommige producten maakt het niet uit van welk merk ik iets gebruik, maar met nagellakremover heb ik dat niet. Ik merk namelijk heel snel verschil en de ExpertTouch van OPI vind ik tot nu toe het fijnst. Ik heb de ExpertTouch ooit gekocht om glitterlak te verwijderen, maar hij werkt zo fijn dat ik inmiddels wel meerdere flesjes heb opgemaakt.

Omschrijving van OPI:

Zacht verzorgende nagellakremover met frisse citrusgeur. Ultrasnelle werking; speciaal ontwikkeld om donkere kleuren nagellak en glitterlakken te verwijderen. Geschikt voor natuurlijke nagels en kunstnagels.

De nagellakremover bevat acetone, maar werkt tegelijkertijd wel verzorgend. Deze remover zorgt ervoor dat lak makkelijk en snel losweekt en niet helemaal gaat kleuren in mijn nagelriemen. Vooral belangrijk als ik donkere kleuren draag. Ik ervaar ook nooit een droog of trekkerig gevoel rondom mijn nagelriemen.

Favo remover opi

Deze nagellakremover kost misschien wel meer dan de meeste removers, maar ik blijf deze het fijnst vinden. Flacon van 120 ml kost 8,50 euro.

Zijn jullie kieskeurig over nagellakremovers? Of maakt het eigenlijk helemaal niet uit wat je gebruikt?