Favoriete dagelijkse producten voor een snelle frisse look. 2

Zoals jullie al is opgevallen, updaten we niet heel vaak, dit komt omdat we er simpelweg niet aan toe komen. Dat wil niet zeggen dat we ons make-upjes links laten liggen. Het tikken van een blogpost met goeie foto’s vergt gewoon tijd en energie. Los daarvan kopen we nog wel nieuwe dingen en laten dat wel weer weten via twitter, instagram en facebook. Dus los van de blog zijn we nog wel op social media te volgen. Het is niet zo dat we niet alleen niet toe komen aan bloggen, het is zelfs zo (laat ik maar even voor mijzelf spreken) dat ik niet aan uitgebreid opmaken kom. Als jullie me op twitter volgen of mij gewoon al kennen, dan weten jullie dat ik vaak rond 7 uur al de deur uit moet. En ik ben gewoon geen ochtend persoon en ben ik helaas genoodzaakt om me snel snel in de trein op te maken. Ik vind het echt verschrikkelijk om te doen, maar zelfs dat begint te wennen. Ik heb elke dag natuurlijk weer goede voornemens, maar nog amper met succes. In principe heb ik er geen moeite mee om me make-up loos te vertonen, niet omdat ik er zo fantastisch uit zie zonder make-up, maar simpelweg omdat het me niet kan schelen of mensen me nou ziek, slecht of moe vinden uit zien. Zo denk ik van de ene kant, maar van de andere kant voel ik me toch prettiger als ik er iets frisser en verzorgd uit zie. Dus vandaar m’n acties in de trein. Opmaken in de trein moet wat mij betreft snel gebeuren, ik ga niet uitgebreid met oogschaduw aan de slag, want dat kan ik niet corrigeren als het fout gaat. Daarom laat ik hieronder mijn basis producten zien die ik momenteel bijna dagelijks gebruik voor een frisse look.

Op de foto zie je de volgende producten;

Ik heb nog wel wat andere lipsticks en dingen in mijn tas, maar dit zijn toch mijn favorieten van de afgelopen periode voor een supersnelle make-up.