Essie spring collection 2011: French Affair 6

Alle lentecollecties komen er weer aan of liggen inmiddels in de winkels. Ik word er erg blij van want het is pas januari en ik heb echt het gevoel dat de winter al bijna voorbij is.

Essie komt deze lente met de French Affair collectie.

“Viva la Couleur! Essie heeft zich met het samenstellen van haar vrolijke Spring Collection 2011 laten inspireren door de klassieke Franse stijl en de zorgeloze vreugde van retro pastels. Deze look staat in het teken van romantiek en voelt aan als een zachte lentebries. Oprichtster Essie Weingarten legt uit: “Ik denk dat iedere vrouw een beetje Brigitte Bardot in zich heeft en dit kleurenpalet brengt haar tot leven”. Deze collectie reflecteert de vrolijke en heldere kleuren van het seizoen en dit voorjaar brengt Essie een hommage aan de Franse glamour van de jaren zestig.”

Kijk, hier word ik echt blij van he, alle vrolijke kleuren komen er weer aan en staan straks extra mooi op onze mooie, gebruinde handen! Ik draaf een beetje door maar ik kan gewoon niet wachten op de zomer!

“De French Affair collection van Essie geeft een nieuwe draai aan natuurlijke kleuren in dekkende tinten. Zeer neutrale en heldere pastels zetten de toon voor het voorjaar. Met deze collectie van Essie droom je weg bij de blauwe zee van de Côte d’Azur of de stranden van Saint-Tropez. Kortom de ideale vakantiebestemmingen om een echte French Affair te beleven. Optimisme en ‘fun’ zijn de sleutelwoorden voor deze collectie die bestaat uit 6 frisse, mooie, klassieke en vrouwelijke kleuren die ervoor zorgen dat jouw Spring Fling binnen handbereik is.”

De Essie French Affair collectie bestaat uit zes kleuren.

  • Kisses & Bisesswoon-worthy iridescent
  • Coat Azure – flirty, shimmery Parisian blue
  • Topless & Barefoot – coquettish peach at the beach
  • Nice is Nicesupremely happy spring wisteria
  • Sand Tropezsun-kissed, tan de soleil
  • French Affairtrès innocent pink

Op het eerste gezicht zien de kleuren er niet heel uniek uit maar dat is altijd lastig te zien op promotiefoto’s vind ik. Coat Azure lijkt me wel heel mooi en zo te zien heb ik ook niets wat erop lijkt. Nice is Nice, Sand Tropez en Topless & Barefoot lijken me ook heel mooi maar daar moet ik echt swatches van zien om te kijken hoe het bij mijn huidskleur staat.

Ik vind het trouwens echt een extra toevoeging als de producten leuke namen hebben, het is ook veel makkelijker te onthouden dan een nummer! Ze hebben zich bij Essie in elk geval weer lekker creatief uitgeleefd voor deze collectie!

De Essie French Affair collectie zal verkrijgbaar zijn vanaf februari 2011. De adviesprijs is €13,- voor 15 ml.