Essence all over shimmer – brunettes 17

Doet deze Essence all over shimmer je ook zo denken aan de shimmerbricks van Bobbi Brown? Hierdoor werd mijn interesse gelijk gewekt toen ik laatst voor het Essence schap stond. Er zijn twee varianten, een variant voor blondines en eentje voor brunettes. Deze is voor brunettes maar zoals je ziet staat er ook darker skin achter. Nou moet ik zeggen dat het weleens gebeurt dat er staat dat het voor mensen met een donkere huid is maar dat het dan alsnog niet te zien is op mijn huid. En ik ben nog niet eens zo donker…

Dit keer werd ik echter positief verrast want hij swatchte super goed! Het is ook nog eens een multifunctioneel product. Je kan hem gebruiken als highlighter, als blush (voor de lichtere meiden), maar je kan ook de kleuren apart gebruiken als oogschaduw. Zo heb je in een keer 5 neutrale kleurtjes. Handig voor als je net begint met make-up of juist voor als je op vakantie gaat.

Hieronder heb ik de kleuren voor jullie geswatcht. Eerst alle kleuren individueel en op de onderste foto heb ik de kleuren “gemengd” aangebracht. Ik heb het hier heel licht gedaan maar je zou het nog op kunnen bouwen zodat het wat intenser wordt.

En dan het allerbeste nieuws, dit budget schatje kost maar €3,50!

Wat vinden jullie ervan?