Eeuwige frustraties met beha’s en bikini’s! 2

Als er een onderwerp is waar alle vrouwen over zouden kunnen praten dan moet dat wel frustraties zijn met beha’s of bikinis. Of ben ik dan toch de enige? Het zal toch niet? Ze zeggen wel eens dat iemands eigen probleem altijd groter en belangrijker is dan die van een ander. Zo is mijn probleem, ik zeg het maar gewoon, dat ik een grote cup nodig heb, maar wel in een smalle omvang. Ik zal maar niet de maten online zetten. Op een of andere manier is het altijd een regelrechte hel om een betaalbare, leuke beha te vinden of een bikini. Soms is het ook een hel om een dure beha of bikini te vinden, zolang het maar past! Hoe ouder ik werd, hoe groter ook de borsten van de mensen om me heen werden, hoe vaker bleek dat ik niet de enige ben!

FLASHDANCE-KALEIDOSCOPE-UNDERWIRED-BANDLESS-TRIANGLE-BIKINI-TOP-3521-RIO-TIE-SIDE-BRIEF-3524-CONSUMER

Wat ik wel altijd leuk heb gevonden is als mensen open kunnen praten over hun beha’s of wanneer ze kunnen delen hoe blij ze zijn met hun vondsten. Zo kom ik er namelijk achter dat ik niet de enige ben en dat je soms bij mensen ook niet ziet dat ze een grote cup hebben, maar juist daarom wel hetzelfde probleem hebben. ‘He, maar heb jij een cup E? En jij een F? nee F? Echt? Dat zou je echt niet zeggen! Het viel me nooit op dat jij grote borsten hebt!’. Eindelijk een lotgenoot! Want het is ‘us against the small boobie world!’. Mensen met kleine borsten zouden nooit mogen klagen over het vinden van beha’s. Als je altijd kan slagen bij H&M en Hunkemoller al te duur vindt om lingerie te kopen, dan vind ik dat je geen beha issues hebt. Zo makkelijk kan ik dan denken dat mijn grote borsten een grotere frustratie is dan voor mensen met kleinere borsten (hoeft natuurlijk niet perse zo te zijn!) Ik koop beha’s omdat ze nodig zijn, standaard maten kopen beha’s omdat ze 4 euro zijn of gewoon schattig, of gewoon leuk, of omdat ze roze met een panterprint nog niet hebben en ook maar 4 euro. Gelukkig begrijpen m’n vriendinnen me inmiddels wel als ze zien ik hoe elke zomer weer gefrustreerd raak en me niet eens op mijn gemak kan voelen met 1 bikini, laat staan dat ik net als hun minstens 5 bikini’s heb van minder dan 15 euro.

SHOWBOAT-BLACK-UNDERWIRED-BANDEAU-BIKINI-TOP-3561-HIGH-WAISTED-BRIEF-3566-CONSUMER

Even voor de record, elk vrouw is anders (obviously), ik kan me voorstellen dat beha’s en bikini’s voor vrouwen echt serieus voor frustraties kunnen zorgen. Elke vrouw wilt ook wat anders, sommige hebben hele kleine borsten en kunnen net als bij hele grote borsten geen beha’s vinden (maar hele kleine cups zullen vast niet zo duur zijn). Andere die willen perse setjes hebben. Ik ken ook mensen die een maat S van boven zijn en van onder zijn ze maat XL, vind dan maar eens een bikini setje! Of wat dacht je van vrouwen bij wie heel duidelijk is dat 1 van de 2 duidelijk veel groter is? Want hoe koop je een half s half m bikinitop? Vroeger zei ik altijd dat ik jaloers was op vrouwen die zonder beha een hemdje of top konden dragen, dat moet ik zelf echt nooit proberen! Deze vrouwen kunnen tegelijkertijd in hun hoofd bezig zijn met het overwegen van een borstvergroting. De 1 is altijd op zoek naar de juiste push-up, terwijl de ander alleen voorgevormd prettig vind. Kortom, iedereen heeft wel frustraties, maar dan in verschillende mate(n)’! Ik denk dat de grootste frustratie voor iedereen wel hetzelfde is, namelijk het niet in 1 keer kunnen vinden van wat je zoekt!

tropical_beat_cat_rgb

Ik ben hierover begonnen, omdat ik vind dat vrouwen zich niet moeten schamen voor hun borsten of voor hun maten (pun intended)! Ten eerste schept het een band, ten tweede kom je erachter dat je niet de enige bent en misschien heeft een ander wel juist tips voor je! Hoe fijn is dat?! Ik kan nu eindelijk voor 15 euro slagen bij H&M! Hoe zit het met jullie? Heb je ook meerdere bikini’s zodat je elke dag van je vakantie wat anders aan kan? Of ben je net als ik al blij als je er minstens 1 vind die past?

bronĀ 1