Drogisterij – beauty to buy 0

De laatste tijd ben ik echt heel erg geinteresseerd in drogisterij make-up. Voorheen was ik toch wel voornamelijk een luxe meisje, maar de laatste tijd komen de drogisterij merken met zulke leuke en goede producten dat ik ze wil. I want them all!

Ik ben de laatste tijd samen met mijn vriend keihard aan het sparen omdat we willen verhuizen. Veel beauty producten kopen zit er dus even niet in voor mij. Toch zijn er wat producten die ik binnenkort graag zou willen proberen. Hieronder laat ik je zien welke producten ik nog allemaal wil proberen van de drogisterij merken.

Als Revlon fysiek in de Nederlandse drogisten te koop zou zijn dan zouden hier ook zeker veel Revlon producten tussen staan. Ik vind het nogal lastig om het via internet te bestellen als ik de producten nog nooit in het echt heb gezien.
Bourjois Color Boost

 

Ik begin met de Bourjois Color Boosts. Geinspireerd op de Clinique Chubby sticks neem ik aan. Ik heb die van Clinique nooit geprobeerd maar ik heb ze altijd interessant gevonden. Nu komt Bourjois dus met hun eigen variant. Het zijn dikke potloden die een glossy kleurtje achterlaten op je lippen. Volgens mij kan je je lippen hiermee ook lekker makkelijk bijwerken als je onderweg bent. Doordat ze zo glossy zijn zal je je lippen denk ik wel regelmatig bij moeten werken maar dat is voor mij nooit een probleem. Ik heb ze al geswatched en de felroze en de koraal/rode kleur stonden wel goed bij mijn huidskleur. Als je wat lichter bent zullen de andere kleuren je ook heel mooi staan. Ze kosten €9,99.

Bourjois Cream Blush

Bourjois heeft cream blushes uitgebracht! Er zijn echt maar weinig budget/drogisterijmerken die cream blush in hun assortiment hebben. In de collecties van de luxe merken zie ik ze de laatste tijd wel vaker verschijnen dus ik denk dat er zeker meer merken zullen volgen. Ik heb zelf nog nooit cream blush gebruikt. Ik wil het al jaren maar het komt er steeds niet van. Het enige wat ik jammer vind aan deze cream blushes van Bourjois is dat zeker drie van de vier kleuren te licht zijn voor mijn huidskleur. Over de donkerste kleur twijfel ik nog, hopelijk heb ik geluk. Wat mij betreft mag er wel een felroze kleur worden toegevoegd aan het assortiment, oh en een lekker koraalkleurtje is ook altijd goed! Deze blushes kosten €10,99.

Bourjois Rouge Shine Edition

De Bourjois Rouge shine editions doen me denken aan de Revlon lipbutters. Van de Revlon lipbutters ben ik fan zoals je hier al hebt kunnen lezen dus ik denk dat deze van Bourjois helemaal mijn ding zullen zijn. Er zijn ook aardig wat kleuren dus voor ieder wat wils. Ze kosten €12,99.

Max Factor en Rimmel

Over de Max Factor Clump defy mascara hoor ik alleen maar goeie dingen. Ik heb sowieso goede ervaringen met de mascara’s van Max Factor dus deze wil ik graag proberen! Ik heb alleen echt geen mascara nodig op dit moment. Ik heb een hele lading mini mascara’s liggen, allemaal van luxe merken. Ik snap zelf niet eens hoe ik er aan zoveel kom. Lucky girl, right? Voorlopig zal ik deze mascara dus niet aanschaffen maar misschien over een tijdje wel. Hij kost €14,99.

Max Factor is het enige drogisterij merk dat ik ken dat de cream blushes al een tijdje in het assortiment heeft. Ik heb ze alleen nog steeds niet geprobeerd. Het wordt wel tijd nu. Deze Miracle Touch Creamy blushes kosten €10,99.

Rimmel komt echt met geweldige producten de laatste tijd! Zo heb ik de Apocalips al die heel erg goed bevalt. Deze Salon Pro nagellakken zijn verrijkt met lycra, hierdoor zouden ze een gellaagje geven aan je nagels net als in de nagelstudio. Klinkt goed toch? Er zijn aardig wat kleurtjes te koop dus daar moet wel wat voor mij bijzitten. Ze kosten €6,99.

Maybelline Baby Lips

En tot slot de Maybelline Baby Lips! Wat loopt Nederland (Europa) ver achter zeg! Ze zijn echt al enorm lang uit in Amerika en alle YouTubers en bloggers zijn fan. Het zijn lipbalms met een heel licht kleurtje en een smaakje/geurtje. Ze hebben niet allemaal een kleurtje.  Ze zullen vanaf augustus te koop zijn in Nederland. Welke kleuren we zullen krijgen weet ik niet en ook de prijs kan ik je nog niet vertellen. Hopelijk wel onder de €5. Inmiddels zijn er in Amerika alweer een hele lading nieuwe kleuren/smaken uitgekomen. Wie weet krijgen wij die volgend jaar? ;-)

Hebben jullie nog echte musthaves van dit soort drogisterij merken? Ik hoor graag jullie tips!

Bron 1 - 2 -3 - 4 - 5 - 6 - 7