De allereerste lipstick van YSL, Fuchsia nr19 2

YSL betekent verleiding, vrouwelijk, regelbrekend, intensiteit van kleur, uit je comfort zone stappen, niks aantrekken van gevestigde orde, schenentrappend, je intuitie volgen etc etc… Addicted to love, devoted to life, let’s fight against boredom! Dit is dan ook de slogan bij YSL. En wat vind ik dat mooi! Om lekker te doen waar je zelf zin in hebt. Rood met roze, why not? Een broekpak voor vrouwen en nog steeds sexy zijn, let’s do it! Anyway, de beste man Yves Saint Laurent wilde een lipstick op de markt brengen die tegen de schenen zou schoppen, dus een roze lipstick werd dan niet zomaar roze, maar knalroze! Hij bracht nr 19 Fuchsia uit! Nadat ik een inspirerende verhaal over Yves Saint Laurent had gehoord en over zijn Fuchsia nr 19 lipstick ging ik toch maar even checken welke ik nou thuis had liggen..En guess what! Ik heb helemaal niet zoveel YSL lipsticks, maar diegene die ik wel had was nummer 19!

verpakking ysl

Voordat Sephora vorig jaar uit Nederland vertrok, had ik deze mooie lipstick voor de helft van de prijs gescoord. Het was me destijds ook helemaal niet opgevallen dat het nog een oude verpakking is en dat de Rouge Pur Couture verpakking er anders uit ziet. Nu zijn de oude kleuren te vinden als Rouge Pur Couture Vintage.

ysl

fullface

Ik wilde graag nog bloggen, maar was niet in de gelegenheid om een look te maken. De foto links is een oude foto, maar de kleur van Fuchsia nr 19 is wel duidelijk te zien.
nr 19 rpc

Een mooie lipstick die zacht is van structuur met een volledige dekking en ook nog lang houdend. Kernwoorden voor de rouge pur couture lipsticks zijn ‘satijn, pure kleuren en lang houdend’. Ik kan me daar ook helemaal in vinden. Deze YSL lipstick herinnert me dat ik uit mijn comfort zone moet stappen, niet altijd maar voor comfy moet gaan en weer meer moet gaan durven zoals ik vroeger altijd deed.

Houden jullie van pure en intense kleuren op de lippen? Dit is wel een ultieme pop your color kleur toch?