Cult Beauty & Feel Unique shoplog 4

Ik ben de laatste tijd echt helemaal in to skincare. Ik lees er heel veel over, ik kijk heel veel YouTube filmpjes en ik vind het zo interessant allemaal! Ik heb de laatste maanden heel veel bij geleerd en aangezien ik echt niet tevreden was over de conditie waarin mijn huid verkeerde besloot ik om een compleet andere skincare routine te beginnen.

Cult Beauty & FeelUnique shoplog

De Emma Hardie Amazing face Moringa Cleansing Balm – wat een naam! – kende ik al wel een aantal jaar. Voornamelijk de Britse YouTubers en beautybloggers zijn hier al jaren fan van. Ik had een nieuwe tweede cleanser nodig en aangezien ik zo gek was van de Clinique Take the day off cleansing balm om mijn make-up mee te verwijderen besloot ik om toch eindelijk de Emma Hardie cleansing balm te proberen.

Cult Beauty & FeelUnique shoplog

Er waren drie maten van de balm te koop. Een supersize versie, een gewone versie en een set met drie kleine verpakkingen. De supersize wilde ik sowieso niet want ik wilde eerst proberen of ik het wel een fijn product vond. De gewone versie is 100 ml en hierbij krijg je 1 cleansing cloth. De drie kleine verpakkingen beavtten ieder 50 ml en hierbij krijg je 3 cleansing cloths. Aangezien de gewone en mini versie met drie verpakkingen beiden £38 kosten besloot ik voor de 3 mini’s te gaan omdat ik dan veel meer kreeg voor precies dezelfde prijs. Op het moment hebben ze bij Cult Beauty ook een speciaal kerstsetje waarbij je een verpakking van 15 ml en een cleansing cloth krijgt voor £10.

Cult Beauty & FeelUnique shoplog

De First Aid Beauty Facial Radiance Pads kocht ik als enige bij Feel Unique. Ik had hem al op mijn lijstje staan en ze hadden laatst een dag waar je 20% korting kreeg dus toen heb ik hem maar besteld. Deze pads bevatten een combinatie van lactic acid en glycolic acid (glycolzuur) maar ze hebben net genoeg van deze zuren om ze veilig elke dag te kunnen gebruiken. Ze schijnen zelfs heel geschikt te zijn voor een gevoelige huid.

Cult Beauty & FeelUnique shoplog Cult Beauty & FeelUnique shoplog

Over de Alpha H Liquid Gold hoor ik beautybloggers en YouTubers ook al jaren heel enthousiast praten. Hoewel ik de naam heel goed kende wist ik eigenlijk niet precies wat het product nou echt deed. Maar aangezien ik dus heel veel over skincare geleerd heb de afgelopen maanden, besloot ik dat ik dit echt móest hebben. Ik kocht de kleinste versie, van 15 ml omdat ik hem eerst wilde proberen. De Liquid Gold bevat 5% glycolzuur en een lage pH-waarde. Glycolzuur is alleen in combinatie met een lage pH-waarde echt werkzaam en dat maakt dit product dus ook speciaal.

Cult Beauty & FeelUnique shoplog

En tot slot de Pixi Glow tonic. Die ik van naam ook al heel goed kende maar eigenlijk niet precies wist wat het nou zo geweldig en speciaal maakte. Ik plaatste mijn bestelling een paar weken geleden en toen had Cult Beauty een actie dat je gratis de Pixi Glow tonic kreeg. Aangezien deze tonic toch al op mijn to buy lijstje stond besloot ik toen dus niet meer te twijfelen en maar gewoon te bestellen. Pixi Glow tonic is een toner met glycolzuur, perfect om dagelijks te gebruiken.

En wat ben ik blij dat ik al deze producten besteld heb. Het zijn allemaal geen hele goedkope producten maar ik kan je alvast verklappen dat de conditie van mijn huid inmiddels een stuk verbetert is en dat is onder andere te danken aan deze producten. Ik zal ze binnenkort reviewen zodat ik je ook duidelijk kan vertellen wat de producten doen en wat ze nou zo speciaal maakt.