Collistar Gloss Design Review + Swatch + Look 4

Soms heb je iets in je hoofd en dan doe je impulsieve dingen en die impulsieve acties pakken niet altijd goed uit. Op zulke momenten geef ik ‘Neres’, mijn alter ego de schuld. Ik had in mijn hoofd dat ik een neon lippenstift of gloss wilde. En als het niet neon zou zijn, dan wilde ik iets wat enorm zou knallen. Opeens stond ik ┬ábij onze DA voor het Collistar display te kijken naar de nieuwe Gloss Design Shock lipglossjes. Ik nam nr 21 mee naar huis en tot vandaag de dag heb ik het nog maar 2 keer gedragen… in huis..

Eenmaal thuis deed ik mijn nieuwe gloss gelijk op, maar ik was nog niet opgemaakt, dus toen stond het al een beetje gek want de kleur is echt intens! Van de ene kant ben ik wel positief over de gloss en van de andere kant vind ik het toch niet zo geweldig, want anders had ik het vaker gedragen denk ik.

De lipgloss heeft een beetje een dikke structuur, wat ik niet heel vervelend vind, maar het is gewoon een beetje anders. Ik denk dat ik het te veel voel zitten. Er zitten ook een beetje blauw/paarse glitters in, die voor een mooie glans zorgen, maar als je het eraf wil halen, dan blijven die blauwe glitters op je lippen achter. Voordeel is wel dat het een broodje en bakje yoghurt wel goed overleefd. Er blijft genoeg intens kleur op de lippen.

Ik vind de kleur wel super mooi en dat het longlasting is, is ook positief, maar het is niet echt een kleur wat bij me staat (te intens). Misschien als ik iets bruiner zou zijn geweest en met een dikkere zwarte eyeliner. Ik denk dat ik er niet constant bewust van wil zijn dat ik iets op mijn lippen heb en dat dit wel dat gevoel heeft. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren en ik denk dat dit misschien voor mij een miskoop is geweest.

Ik vind het vaak juist leuk om opvallende kleuren te dragen, maar shocking roze is het niet voor me. Of misschien is het de combinatie met de glinsteringen. Ik weet niet, het is gewoon hmwah, misschien ben ik wel te veel gewend aan Chanel en MAC.

Omdat ik er niet helemaal weg van ben, wil niet zeggen dat jullie dat ook moeten zijn. Voor hetzelfde geld staat dit jou wel fantastisch en is het iets waar je een tijdje naar op zoek bent. Als je van dit soort lipgloss houdt en ook qua kleur, check dan even bij Collistar of het je staat of niet.

Ik heb dus een Gloss Design Shock in de kleur 21 en als ik het me goed kan herinneren heb ik er zo ongeveer 20 euro voor betaald.