CK One shock street edition for her 1

CK One shock street editionDe verpakking van de CK One shock street edition is echt zo leuk! Ik word er echt helemaal vrolijk van! De flacon is ontworpen door Miss 163, een beroemde graffiti kunstenares. Het artwork representeert haar interpretatie van het merk. Zowel op het doosje als op de flacon zelf is de graffiti terug te vinden.

CK One shock street editionDe geur opent met mandarijn, bergamot en een vleugje pruim. Vervolgens kom je bij de gekarameliseerde bessen, en vloeibare chocolade. De basisnoten zijn sandelhout, amber, patchoeli en muskus.

Ik vind het zelf echt een hele lichte, zomerse geur. Sowieso vind ik de verpakking al heerlijk zomers met alle vrolijke, felle kleuren. De geur is lichtzoet maar toch ook best fris en ik ruik het fruitige er in het begin zeker in terug. Later wordt hij iets minder zoet maar iets zwoeler. Anders kan ik het niet omschrijven.

Het is geen geur die je aan het einde van de dag nog heel duidelijk bij jezelf zult ruiken, na een paar uur ruik ik hem niet meer bij mezelf. Mijn vriend ruikt hem nog wel een stuk langer op mijn huid. Eventueel kan je wel een beetje in zo’n Travalo flesje doen voor als je na een werkdag nog uit eten gaat bijvoorbeeld, dan kan je later op de dag nog wat op sprayen.

CK One shock street edition CK One shock street editionIn de verpakking zit het grijze pompje, het witte dopje kan je er dan afhalen om makkelijk te kunnen sprayen.

Adviesprijzen:

  • eau de toilette 50 ml €34
  • eau de toilette 100 ml €47

De CK One shock street edition is te koop bij de luxe parfumerieen en warenhuizen.

Als je nog op zoek bent naar een lekkere, frisse zomergeur dan kan ik je de CK One shock street edition aanraden. Ben je op zoek naar een wat zwaardere geur die je aan het einde van de dag nog heel duidelijk ruikt, dan kan je deze beter aan je voorbij laten gaan.