Chloé eau de parfum signature 5

De Chloé eau de parfum signature is al vanaf begin 2008 verkrijgbaar. Ik liep blijkbaar erg achter want ik heb deze geur pas een half jaar geleden ontdekt. Toen ik bij een bestelling op parfumerie.nl een proefje van deze geur kreeg was ik meteen verkocht! Hij ging gelijk op mijn wishlist en toevallig had parfumerie.nl een paar weken later een hele goeie aanbieding dus toen heb ik hem gelijk gekocht.

Ik heb de geur nu al een tijdje en ik ben er erg blij mee.

Het is de parfumeurs van Robertet, Michel Almairac en Amandine Marie, gelukt om Chloé’s verleidelijke, vrijgevochten geest te distilleren in een combinatie van poederachtige bloemennoten met vrolijke accenten van pioenroos en lychee en de beeldschone lente fresia. De luchtige, flirtende kopnoten drijven weg om de rijkere en sensuelere kant van de roos te onthullen, die verkregen is uit het fluweelachtige binnenste van de bloem. Het opvallende karakter van deze unieke roos wordt vergezeld door de betoverende geur van magnolia en lelietjes-van-dalen, als ook door de subtiele accenten van warm amber en elegant cederhout.

Deze complexe maar ook intuïtieve melange karakteriseert moeiteloos de koele, verfijnde stijl van de Chloé vrouw.

Vooral het bloemige ruik ik duidelijk in de geur terug. Wat wel apart is, is dat wanneer ik hem opspray, ik hem de eerste paar seconden echt niet lekker vind ruiken. Dit trekt al heel snel weg en dan ruik je duidelijk een bloemengeur.

De flacon is mooi strak, met weinig poespas. Designer Patrick Veillet liet zich voor de geplooide glazen wanden van de vierkante flacon inspireren door het ingewikkelde detail van de mouw van een Chloé blouse. Daarnaast is de flacon versierd met een met de hand geknoopt lint.

Ik ben zeer tevreden over de Chloé eau de parfum signature. De geur blijft erg lang hangen, als ik ‘s avonds onder de douche sta dan ruik ik hem nog.

Een minpuntje is het prijskaartje, Chloé is helaas niet goedkoop.

  • Eau de Parfum                                   30 ml            € 49,95
  • Eau de Parfum                                   50 ml            € 73
  • Eau de Parfum                                   75 ml            € 93
  • Perfumed Body Lotion                      200 ml            € 37
  • Perfumed Shower Gel                      200 ml            € 31
  • Perfumed Deodorant Spray              150 ml            € 27

Chloé is te koop bij  de geautoriseerde Chloé parfumerieën en warenhuizen.

Heb jij zelf een Chloé geur? Of heb je nog geuren op je wishlist staan?