Chanel Rouge Allure 91 Seduisante 3

Vandaag was ik van plan om zeer productief te bloggen, een training voor te bereiden en te gaan solliciteren en nog iets aan het huishouden te gaan doen. Uiteindelijk ging alles toch anders. Ik had geen zin om mijn haren te wassen, dus ik liep naar beneden om mijn haren te laten knippen en verven. Het moest toch nog gebeuren en ik stelde het al een tijd uit. Ik ging niks bijzonders doen, maar ik wilde wel iets van make-up op. Mijn lipstick van de dag is de Chanel Rouge Allure 91 Seduisante.

Chanel 91 seduisante

Ik heb deze lipstick al heel erg lang en ook heel vaak gedragen. Ik hou echt van Chanel make-up en vooral van de lipsticks! Alleen had ik deze nog nooit laten zien. Ik kon namelijk niet wachten met gebruiken tot ik foto’s had gemaakt en ik ging het gewoon gebruiken. Voor mij is dit een soort van everyday, ‘ik wil lippenstift dragen, maar niet heel erg aanwezig’ kleur.

Chanel Seduisante is een lichtroze, maar toch een zachte kleur. Ik moet wel uitkijken dat ik niet te veel lagen aanbreng, want de Rouge Allure lipsticks geven wel intens kleur. Verder worden mijn van nature droge lippen niet nog droger dan dat ze al zijn. Ook gaat de applicatie makkelijk en met een gelijke verdeling.

Chanel 91 seduisante Chanel 91 seduisante

Toen ik terugkwam van de kapper was mijn softbox eindelijk geleverd. Dus ik heb de foto’s met hulp van een softbox gemaakt. Het is zo snel donker dat ik bijna nooit meer foto’s kan maken en nu zou ik ook in de avond foto’s moeten kunnen maken. Wel nog even wennen en uitvogelen wat het beste werkt, maar dat komt wel. De kleur van de lippenstift komt op de foto’s wel aardig overeen.

Chanel Rouge Allure 91 Seduisante zit in de vaste collectie. De prijzen van de Chanel Rouge Allure lipsticks zijn 33 euro.