Chanel Miami Peach 13

Laatst was mijn vriendin jarig en omdat ik weet dat ze ook zo van nagellakjes houdt kocht ik Miami Peach van Chanel voor haar. Maar aangezien zij al een aanzienlijke stash van Chanel lakjes heeft had zij hem al. Niet zo een probleem dacht ik want nu kon ik hem lekker zelf houden en kreeg zij van mij een lakje uit de zomercollectie van Chanel. Wij allebei blij dus.

Miami Peach is een koraalkleurige nagellak met een hele mooie gouden shimmer erin. Koraalkleurige lakjes zijn natuurlijk niet heel uniek maar de shimmer maakt hem wel extra speciaal. Op de foto’s kan je die shimmer ook goed zien.

Van veraf zie je de shimmer niet echt op je nagels en lijkt het misschien een standaard koraal lakje maar als je het van dichterbij bekijkt dan zie je de shimmer wel en helemaal als het licht erop valt. I love it! <3

Het was nog niet zo makkelijk om die shimmer ook op mijn nagels op de foto te krijgen maar op de onderste foto zie je de shimmer wel op mijn pink als je heel goed kijkt.
Ik draag op de foto’s 2 laagjes Miami Peach. Na het eerste laagje is hij nog heel licht en sheer, maar na het tweede laagje dekt hij eigenlijk goed. Verder lakt hij erg prettig, zoals ik van Chanel nagellak gewend ben.

Ik heb er in elk geval geen spijt van dat ik hem zelf heb gehouden!

Miami Peach komt uit de vaste collectie van Chanel. Een flesje bevat 13 ml en is te koop voor €21,50 bij oa Douglas, Ici Paris XL en De Bijenkorf.