Catrice Ultimate Colour Lipsticks: Pink Me Up! & Tell Me A Berry-tale 3

Seren en ik zijn eigenlijk echte suckers voor de luxe merken. Wij houden ervan om al vanaf de eerste foto’s die van een nieuwe collectie uitkomen te smachten naar die ene lipstick of die ene nagellak. Wij houden van de kwaliteit en het luxe gevoel wat het je kan geven. Maar helaas is onze portemonnee geen bodemloze put.

Gelukkig zijn er ook budgetmerken die tegenwoordig ook echt een goede kwaliteit bieden voor een lage prijs. Op die manier kunnen we toch nog aan onze benodigde dosis beauty komen. Zo heb ik twee mooie Ultimate Colour lipsticks van Catrice en ik heb ze ook nog eens gekocht in een periode dat er 50% korting op alle make-up was bij het Kruidvat, super budget dus!

Tell Me A Berry-Tale (160) is een donkere rood met een paarse ondertoon. (Jullie merken het, kleuren omschrijven is niet mijn ding vandaag.) Ik vind het echt een kleur die je look gelijk classy maakt. Ook Tell Me A Berry-Tale is zeer gepigmenteerd en geeft je lippen dat verzorgde gevoel.

Pink Me Up (110) is een felle roze/rode kleur, hoewel hij wel meer naar roze neigt dan naar rood. De lipstick is zeer gepigmenteerd terwijl hij je lippen absoluut niet droog maakt. Je lippen voelen juist lekker verzorgd aan.

De lipsticks blijven bij mij 3-4 uur zitten. Wat drinken overleven ze wel, hoewel de kleur wel iets minder intens wordt. Na het eten moet je je lippen wel echt even bijwerken.

Als ik één klein minpuntje mag noemen dan is het dat ik de lipsticks wel echt voel zitten. Wat dat betreft is dat wel een verschil met de high-end merken, die lipsticks zijn heel licht. Maar ach, Catrice Ultimate Colour lipsticks kosten €3,99 per stuk, voor die prijs mogen we zeker niet klagen toch?

Catrice is onder andere te koop bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze lipsticks? Hebben budget merken de voorkeur of ga jij liever voor luxe?