Catrice made to stay longlasting eyeshadows – inclusief twee nieuwe kleuren! 0

De made to stay longlasting eyeshadows van Catrice zitten al sinds vorige herfst in de collectie. Deze herfst zijn er twee nieuwe kleuren bijgekomen, Mauvie Star en Copper & Gabbana. Ik ben echt een groot fan van de Paint Pots van M.A.C en daar doen deze producten mij ook wel direct aan denken. Ik was erg benieuwd of ze net zo mooi en fijn zouden zijn.

Om plaats te maken voor de twee nieuwe kleuren gaan er twee kleuren uit het assortiment. Als je geluk hebt kan je ze misschien nog vinden met 50% korting!

De kleuren die ik hieronder laat zien zijn nu dus allemaal te koop en ze maken deel uit van het vaste assortiment van Catrice.

Maak je klaar voor een foto overload!

Romans gone bad

Romans Gone Bad

Romans gone bad 020

Romans Gone Bad

Lord Of The Blings

Lord Of The Blings

Metall of honor

Metall Of Honor

Metall of honor 050

Metall Of Honor

Jennifer’s Goldrush

Jennifer’s Goldrush

Mauvie Star

Mauvie Star

Mauvie Star 070

Mauvie Star

Copper & Gabbana

Copper & Gabbana

Romans Gone Bad – Lord Of The Blings -Metall Of Honor – Jennifer’s Goldrush – Mauvie Star – Copper & Gabbana

Romans Gone Bad – Lord Of The Blings -Metall Of Honor – Jennifer’s Goldrush

Metall Of Honor – Jennifer’s Goldrush – Mauvie Star – Copper & Gabbana

WOW! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik héél erg onder de indruk ben! De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en ze zijn echt prachtig! De kleuren zijn ook heel fijn om als basis onder je oogschaduw te gebruiken. Om alleen met deze kleuren een complete look te maken lijkt me toch wat moeilijker aangezien ze niet heel makkelijk blenden. Als basis zijn ze wel echt heel goed, mijn oogschaduw blijft gewoon netjes op z’n plek!

Het enige wat ik me wel afvraag en wat ik nu nog niet kan beoordelen omdat ik ze daarvoor nog niet lang genoeg heb, is of ze snel uitdrogen. Ik ben benieuwd hoe ze er over een paar maanden voor staan.

De Catrice made to stay longlasting eyeshadows zijn te koop voor €3,49 per stuk bij Kruidvat en Trekpleister. In België zijn ze te koop bij Kruidvat.

Ben jij ook fan van deze producten? Welke is je favoriet?