Catrice in een nieuw jasje! Vanaf november te koop bij Kruidvat! 6

De makers van Catrice zijn aan het werken geweest en zijn tot het idee gekomen om de Catrice producten een make-over te geven. Niet alleen zijn er nieuwe producten bij gekomen, maar de verpakkingen zijn ook veranderd! Per november zullen de nieuwste producten van Catrice uitsluitend bij Kruidvat te koop zijn. Aisha en ik waren vorige week bij het pers-event waar wij alvast de nieuwste producten mochten bekijken, swatchen en uitproberen. Ik heb voor mezelf producten meegenomen die mij het meest aanspraken. Het is wel een mega-artikel geworden met heel veel foto’s. Dus kijk even mee naar de nieuwste producten!

In totaal 3 nieuwe mascara’s en een serum voor je wimpers, 32 nieuwe trendy kleuren oogschaduw met verschillende soorten finish, 8 oogschaduw duo’s, 3 setjes voor smokey eyes, een wenkbrauw setje, 2 puntenslijpers, 6 langhoudbare eye liners, 20 nieuwe lipglossen waarvan 10 meer dekking geven en langhoudend zijn en 10 verzorgend en glanzend zijn. Maar er is meer, er zijn nog 2 nieuwe compact powders, een poederkwast, blushkwast, oogschaduwkwast en een setje met sponsapplicators voor oogschaduw en als laatste ook nog 3 nieuwe kleuren nagellak! Hieronder vind je foto’s van alle producten, maar niet in alle kleuren. Wij hebben eigenlijk alleen niet smokey eye setjes, omdat die vrijwel op waren.

Catrice – Alles voor de ogen

Catrice Lashes to Kill Mascara €3,99. Deze mascara belooft volume en lengte voor je wimpers.

Catrice Better than Waterproof Mascara €4,99. Dit is een 100% waterproof mascara, die je wimpers volume geven.

Catrice Lash Plus Lash Growth Volume Mascara €4,99. Toevallig heb ik deze getest in de winkel en ik merkte wel direct volume en krul. In combinatie met de Lash Growth Serum zorgen deze producten er voor dat je wimpers binnen een maand wel 25% zullen groeien. Dit hebben ze ook wetenschappelijk bewezen. De serum kost ook €4,99 en deze moet je ‘s avond voor het slapen gaan op je wimperrand aanbrengen als een eyeliner, zodat het je wimpers voedt.

Ogen – Oogschaduw mono’s en duo’s.

Absolute Colour Mono Eye Shadow €2,79. Zoals het jullie misschien is opgevallen, zijn de oogschaduwen ook veranderd. Het is nu verpakt in een soort glas, waardoor de kleuren heel overzichtelijk zijn. De stand waar de Catrice producten in zullen bevinden, zullen ook testers hebben zodat je zelf kan voelen, wat je fijn vind. De mono’s zijn er in 32 nieuwe trendy kleuren. Ik ben absoluut enthousiast. Ze zijn niet allemaal even fijn qua structuur dat moet ik er wel bij zeggen, maar ze zijn zeker wel bruikbaar. De een heeft meer pigment dan de ander en schrik ook niet van fall out, maar hey voor 2,79 heb je wel zeker iets heel leuks in huis. Op de foto hieronder zie je niet alle kleuren, maar de kleuren die mij het meest aanspreken. De kleurtjes hebben ook allemaal unieke en grappige namen zoals Ocean’s 14, Petrol keeps me running, Heidi Plum, Mr. Copper’s Field, Welcome to Miami Peach, Go, Charlie Brown en I’m a Coal Girl! Hilarisch! Zo onthoud je ook eigenlijk de namen van de kleuren beter.

1e rij: It’s a Girl!, Welcome to Miami Peach, Ocean’s 14.

2e rij: Gilbert’s Grapefruit, Mr. Copper’s Fields, In The Army Now, I am a Coal Girl

3e rij: Lobster-Lobby.com, Go, Charlie Brown!, Petrol Keeps Me Running, The Violent Violet.

Hieronder zie je 6 van de 8 oogschaduw duo’s. 1 van de duo’s sprak me geloof ik niet heel erg aan en de ander die wilde ik wel heel graag, maar die was al op! hihi. Dat was een duo met een brons kleurtje en een donkerbruine. Hier zitten ook echt hele mooie oogschaduwen tussen. Als je naar de Kruidvat gaat, onthoud dan zeker Once in A Blue Moon. Op de foto hieronder is dat de eerste van de bovenste rij. Die donkerblauwe oogschaduw daarvan is echt achterlijk mooi! Voor een natuurlijke look, zou ik voor die daarnaast gaan genaamd, Double Espresso Macchiato, Please! Van het groene setje, is het donkergroene kleurtje het meest gepigmenteerd van de 2 en ook zeker het kopen waard! Als je wel van blauw en kleur houdt, dan zou ik ook voor het blauwe setje gaan, want die zijn allebei heel mooi gepigmenteerd! Oh all the pretty looks you can make!

1e rij: Once in a blue moon, Double Espresso Macchiato, Please!, Underneath the purple rain

2e rij: I wanna be a royal!, Mars Attacks, Missing Jack & Rose

Catrice Eye Brow Set €3,99. Nu heb ik toevallig al een wenkbrauw poeder setje waar ik heel blij mee ben, maar die heeft me wel heel veel geld gekost. Tijdens het persevent heb ik deze van Catrice getest en ik moet zeggen dat ik dit ook wel heel handig vind. Er zit ook nog een mini borsteltje en kwast bij en een pincet. Dat is best schattig toch? Op de foto komen de kleuren niet helemaal goed uit. De onderste is in het echt wat donkerder zodat je kunt mengen. Ben je normaal zwarte potloden gewend? Eeh, dan zou ik zeggen, probeer ZEKER, zo een poederset uit, want waarschijnlijk oogt dit veel en veel natuurlijker qua kleur.

Puntenslijper voor grote en kleine potloden, €1,29 en verkrijgbaar in zwart wit en wit zwart.

Long Lasting Eye Liner Pen. Hebben we nog eyeliner liefhebbers in de zaal? Deze zijn de bom! Ze kosten €1,99, zijn lekker zacht en gepigmenteerd. Wat wil je nog meer? Dat het lang blijft zitten misschien? Het belooft “long lasting” en op mijn handen stellen ze in ieder geval  niet teleur! Zeker weten voor deze eyeliners gaan hoor!

Catrice – Alles voor de lippen

Catrice Lip Appeal – Moisture & Shine Lip Gloss €3,79, een lekker ruikende lipgloss, voor lekker veel glans op je lippen. Verkrijgbaar in 10 kleuren. Hieronder zie je mijn favorieten.

Catrice Colour Show- Colour & Stay Lip Gloss €3,79. Deze lipglossjes zijn weer net wat anders. Ze zijn maar 3,79 maar ze zien er absoluut niet zo goedkoop uit vind ik. Ze hebben meer dekking dan de Lip Appeal lipglossjes en blijven ook langer zitten. Catrice belooft dat de gloss voor 4 uur lang op de lippen blijft zitten.

Catrice – Brushes & Applicators en de nagels

Hieronder van links naar rechts: Poeder kwast €4,49, Blush Kwast €3,99 en oogschaduw applicatie kwast €1,99.

Voor de nagels blijven alle kleuren nagellak die je al kent, natuurlijk wel bestaan, maar er komen nu 3 kleuren bij. Hieronder zie je er alvast 2. Links zie je Hip Queens Wear Blue Jeans en Absolutely Chinchilly. Ik vind ze eigenlijk allebei wel leuk! Derde kleurtje heet trouwens Run Forest Run! Ze kosten €2,49.

En natuurlijk kon een topcoat om je nagellak mat te maken niet ontbreken. Ze hebben nog getwijfeld of ze matte nagellak moesten maken, maar een topcoat wat alle kleuren nagellak mat maakt is natuurlijk veel makkelijker! Deze kost €1,99.

Als ik van alles nog ook de swatches erbij had gedaan, dan zou ik denk ik een hele dag bezig zijn geweest met dit artikel. Niet dat ik dat niet graag voor jullie wil doen, maar we zijn allebei nog heel erg druk. Zodra Aisha helemaal klaar is met haar huisje en ik mijn papers achter de rug heb, gaan we weer knallen! Voor vandaag heb ik jullie laten zien wat er allemaal nieuw is, vanaf november ligt alles in de Kruidvat. Ook al zijn sommige producten wel iets duurder geworden, ze blijven nog steeds wel allemaal betaalbaar en redelijk goedkoop. Als je langs de Kruidvat loopt, ga dan even naar binnen, want alles is zeker de moeite waard om te proberen en je kan dan ook zelf bepalen wat jou het meest bevalt!