Catrice Carame Zomer Collectie Limited Edition 4

Jullie hebben laatst al kunnen lezen over de nieuwe Essence collectie voor komende zomer bij ons, maar ook Catrice komt met een collectie die deze zomer verkrijgbaar zal zijn. Catrice omschrijft de collectie zelf heel mooi:

De Catrice Caramé collectie ademt de sfeer van een oosterse bazaar bij schemerlicht. Met magische make-up die bruist van het leven, intensiteit en harmonie. Verleidelijk en expressief, zacht en warm als een wandeling door de straten en souks van Marrakesh – Caramé is een inspirerende reis voor alle zintuigen.

De collectie bestaat uit een smokey eyes kit, vier eye shadows, twee liquid eyeliners, drie lipglosses, een bronzingpowder en vier nagellakjes.

Benieuwd naar foto’s? Lees dan even verder.

De Catrice Caramé collectie is in juli en augustus 2010 exclusief bij Kruidvat te koop.

Hieronder vind je de afbeeldingen en prijzen van de verschillende producten.

Gloriously Smokey Eyes Kit - EUR 1,99

Intense Eye Shadow - EUR 3,49 – “Silky Gold”, “Peacock Blue”, “Spiced Red” en “Spiced Bronze”


Liquid Eyeliner - EUR 2,29 – “Peacock Blue” en “Spiced Bronze”


Oriental Gloss – EUR 2,79 – “Oriental Orange”, Berry Bazaar en “Spiced Red”

Terracotta Powder – EUR 3,49

Ultimate Nail Lacquer – EUR 2,49 – “Oriental Orange”, “Bronzed Brown”, “Spiced Bronze” en “Berry Bazaar”Ik vind de collectie zelf erg mooi. Misschien zijn niet alle kleuren even spannend maar ik zie mezelf hier zeker producten van gebruiken. Zo ben ik erg benieuwd naar het gouden lakje. Ook de verpakking vind ik leuk, soms zijn speciale verpakkingen wel een beetje tacky maar dat is hier wat mij betreft niet het geval. Wat vinden jullie? En welke producten zetten jullie op je wishlist?