Budgettip! HEMA scrub 0

HEMA Scrub

Toen mijn favoriete scrub van The Body Shop laatst op was, ging ik op zoek naar een nieuwe. Ik was bij de HEMA en toen bedacht ik dat ik daar wel even kon kijken voor een lekkere scrub. Er waren er genoeg dus ik besloot aan allemaal even te ruiken. Deze Scrub gel in Lime tree blossom sprong er gelijk uit.

Hij ruikt echt heerlijk fris en lichtzoet. Een perfecte geur voor de zomer vind ik, hij doet me gelijk aan vakantie denken.

Een voordeel vind ik dat de scrub in een tube zit. Bij scrub in een pot ben ik toch altijd bang dat er water in komt en dat het snel bederft, dat probleem heb je nu niet. Het nadeel is dan wel weer dat er in een tube vaak toch nog wel een klein beetje product achterblijft als hij bijna op is, maar dat kan je ook weer makkelijk oplossen door de tube open te knippen.

Hema scrub

Toen ik de scrub voor het eerst gebruikte merkte ik wel direct dat er wat minder scrubdeeltjes in zaten dan ik gewend ben. Ik houd ervan om wat meer scrubdeeltjes te voelen, dan voel ik echt duidelijk dat ik scrub en heb  ik het gevoel dat het beter werkt. Dit natuurlijk helemaal tussen m’n oren!

Deze scrub werkt echt prima! Na het scrubben voelt mijn lichaam weer heerlijk zacht aan. Ik ruik de geur na het afdrogen nog lichtjes om me heen, maar mocht je erna nog parfum gebruiken zal je de scrub er zeker niet doorheen ruiken.

DSC_0022

Het enige wat ik wel mis van mijn scrub van The Body Shop is het lekkere ‘laagje’ wat het achterlaat op mijn huid. Na het scrubben voelt mijn huid dan altijd heerlijk gevoed aan. Maar goed, het prijsverschil is aardig groot dus zo’n groot probleem is het niet.

Ik ben mijn bonnetje kwijt en op de website van HEMA kan ik deze scrub niet vinden maar ik geloof dat hij €2,85 kost en daarvoor krijg je 150 ml.

Wat mij betreft is dit zeker een aanrader. Hij doet z’n werk prima, ruikt héérlijk en heeft ook nog eens een heel fijn prijsje!

 

Edit: Helaas zitten er wel microplastics in deze scrub. Dit zijn kleine stukjes plastic die uiteindelijk in zee terechtkomen. Het zou super zijn als HEMA deze scrubdeeltjes zou vervangen!