Budget aanrader! HEMA illuminating cream 9

Ik koop nooit, maar dan ook echt nooit make-up bij de HEMA. Volgens mij heb ik 5 jaar geleden ongeveer een kwastje gekocht daar, die ik nog steeds gebruik en wel heel erg fijn vind, maar voor de rest sprak(spreekt) het me nooit echt aan. Sinds een tijdje is er ook een HEMA geopend op station Alkmaar en toen ik daar toch moest wachten dook ik maar even naar binnen. Tegenwoordig doe ik dat steeds vaker, meestal voor een broodje of wat te drinken. Nu was ik in zo’n stemming om make-up te proberen van de HEMA. Ik had me al een lange tijd keurig ingehouden wat betreft onnodig make-up komen, dus waarom ook niet? En het is geen rib uit m’n lijf als het een miskoop is. Er was nog steeds niet veel wat me aansprak hoor, maar de illuminating creams trokken wel mijn aandacht. Zo eentje wilde ik proberen!

Er lagen geen testers bij, dus ik nam een gok. En er waren 3 of 4 tinten geloof ik. Ik kocht er 1 en ging naar het spoor en de verpakking had ik al onderweg open gemaakt. En gelijk geswatched natuurlijk. Eerste indruk? Niet slecht! Ik had Aisha al een direct een foto gestuurd en haar reactie voor zover ze het kon zien was ook goed. Nu moet ik zeggen dat ik het nu al een week of 3 in huis heb en dat ik het regelmatig gebruik! Bijna elke keer dat ik me heb opgemaakt, heb ik het wel gebruikt. Het geeft echt een subtiele, maar toch een zichtbare glans op mijn jukbeenderen en op m’n wenkbrauwbot.

De creme zit in een tube en is best vloeibaar. Bij aankoop zit er een plastic folie omheen, dus je weet zeker dat er niemand met zijn vingers aan heeft gezeten. Verder is de verpakking een tube met een smalle punt, dus je kunt makkelijk doseren en je hebt ook niet heel veel nodig. Echt een klein druppeltje is al genoeg. Er zitten geen grove glitters maar alleen een shimmer in. Op de foto lijkt de crème geel te zijn, maar in het echt ziet het er eigenlijk meer roze uit, maar het heeft wel een gele tint erdoorheen, dat zie je ook op de swatchfoto.

Hier heb ik al best veel op mijn hand, op je gezicht hoeft het natuurlijk niet zo heftig. Het zou wel weer zo kunnen als je het onder je foundation zou dragen.

Het mooie is, is dat het maar  €4,50 kost! Voor dat bedrag had ik geen hoge verwachtingen, maar ik vind het voor de prijs wel een mooi product en dus absoluut een budget aanrader!