Bottega Veneta kondigt eerste damesgeur aan, met Nine d’Urso als gezicht voor de geur. 1

fotograaf Benoîte Pevereli for Flammarion

fotograaf Benoîte Pevereli for Flammarion

Coty Prestige heeft gisteren aangekondigd dat ze een overeenkomst hebben ondertekend met Nine d’Urso. De reden hiervoor is de onthulling van Bottega Veneta´s eerste damesgeur en Nini d’Urso zal het gezicht worden van deze geur!

Bottega Veneta is een italiaans modehuis, dat vooral bekend staat om de  mooie leren geweven tassen. Naast tassen en dus lederwaren, bestaat de Bottega Veneta collectie ook uit bijvoorbeeld kleding, schoenen, sieraden en zonnebrillen. Een damesgeur past heel goed in het rijtje en vooral bij een luxe merk als Botega Venetta.

Nine d’Urso is model en heeft nooit eerder een merk vertegenwoordigt. Ze geeft aan dat ze heel vereerd is om door Tomas Maier (Creatief Directeur, Bottega Veneta)  uitgekozen te worden. Over de naam en de geur is nu nog niks bekend, maar zal op een later tijdstip wel bekend gemaakt worden. Verder zegt Thomas Maier over Nine, dat hij voor haar heeft gekozen voor de introductie, omdat zij iets klassiek elegants heeft en tegelijkertijd toch heel modern.

Deze tot nu toe mysterieuze damesgeur zal in september 2011 verkrijgbaar zijn, dus ik vermoed dat het niet heel erg lang meer zal duren voordat we de eerste afbeeldingen te zien zullen krijgen! Ik ben heel erg benieuwd!