Bobbi Brown Rich Lip Color – Cosmic Raspberry 3

Vanaf Seren hier al over deze Bobbi Brown Rich Lip Color schreef wilde ik er eigenlijk al eentje hebben. Dat is inmiddels dus al een aantal jaar. Waarom het er nooit eerder van kwam om er eentje te kopen weet ik niet, maar nu heb ik er eindelijk eentje in mijn bezit!

Ik had al een paar maanden een cadeaubon van Douglas liggen en ik besloot dat het tijd was om eens heerlijk beautyproducten te kopen die ik totaal niet nodig heb. Dat is het voordeel van cadeaubonnen toch? Je móet ze wel in die winkel besteden dus ik kon niet anders dan wat dingen aan te schaffen bij Douglas… ;-)

Bobbi Brown Rich lip color Cosmic Raspberry

Ik kocht ook een cream blush van Chanel uit de lentecollectie en toen ik bij Bobbi Brown ging kijken viel mijn oog al snel op de Rich Lip Colors. Ik was ze eerlijk gezegd alweer een beetje vergeten maar ik dacht gelijk terug aan Seren haar review en het feit dat zij echt altijd super enthousiast is over alles van Bobbi Brown. Ik heb inmiddels ook al best wat verschillende producten geprobeerd en ik moet zeggen dat ze me echt nooit tegenvallen. Sowieso krijgt een merk pluspunten van mij als ze echt voor alle huidskleuren make-up hebben. En Bobbi Brown heeft dat zeker, van een hele lichte tot een donkere huid, ze hebben voor ieder wat wils.

Zo ook met de lipsticks, er zijn heel veel kleuren om uit te kiezen dus er zit voor iedereen wel wat bij. In de Rich Lip Color lijn zijn er 13 kleuren beschikbaar en het zijn allemaal een beetje roze tinten.
Bobbi Brown Rich Lip Color Cosmic Raspberry Bobbi Brown Rich Lip Color Cosmic Raspberry

Voor mij sprong Cosmic Raspberry er direct uit. De naam is ook perfect gekozen want het is echt een frambozenkleur. Een beetje tussen roze en rood in. De lipstick is met één veeg direct volledig dekkend. Hij is niet heel mat maar ook niet heel glanzend, hij zit er een beetje tussenin. Hij voelt echt heel licht aan op je lippen, je voelt hem echt maar heel lichtjes zitten. Hij blijft ook echt wel een uur of vier netjes zitten. Ik drink vaak uit een rietje dus is natuurlijk ook wel voordelig voor je lipstick. Na een maaltijd moet je hem wel even bijwerken.

Bobbi Brown Rich Lip Color Cosmic Raspberry swatch Bobbi Brown Rich Lip Color Cosmic Raspberry

Op de bovenste foto zie je een swatch van Cosmic Raspberry in direct zonlicht en eronder zie je een foto in normaal licht. Hier zie je de roze/rode frambozenkleur ook heel duidelijk. Op deze foto’s komt de kleur echt heel goed over zoals hij echt is.

Bobbi Brown Rich Lip Color Cosmic Raspberry

En hier zie je de kleur op mijn lippen. Helaas lijkt hij hier iets meer roze dus wat dat betreft zijn de swatch foto’s wel beter. Sowieso zal de kleur bij andere mensen anders staan want mijn lippen zijn best donker van zichzelf. Het is wel echt een mooie ‘popping color’.

Ik ben echt heel tevreden over de Rich Lip Color lipstick. Hij voelt heel licht aan, is super gepigmenteerd en er is voor iedereen wel een kleur te vinden die bij haar past in deze collectie. De volgende keer wil ik een lipstick proberen uit een andere collectie, eens kijken of die net zo fijn zijn.

De Bobbi Brown Rich Lip Colors kosten €25 en zijn onder andere online te koop bij Douglas en De Bijenkorf. Voor Bobbi Brown counters kan je terecht in verschillende filialen van De Bijenkorf en Douglas.

Wat vind jij van Cosmic Raspberry? Heb je al ervaring met de Bobbi Brown Rich Lip Colors?