Bobbi Brown Old Hollywood collectie incl lipgloss swatch 1

De feestdagen komen eraan en Bobbi Brown komt met een Old Hollywood collectie om dat te vieren. Bij Old Hollywood denk ik aan Marylin Monroe en de make-up uit deze collectie past daar perfect bij. Onderaan het artikel laat ik je nog een swatch zien van een van de lipglossen.

Long-Wear Cream Shadow Stick

Long-Wear cream shadow sticks in Black Tuxedo, 24 Karat en Bronze €31. De kleuren 24 Karat en Bronze zijn limited edition. Black Tuxedo is nieuw en zal aan het vaste assortiment worden toegevoegd.

Ink Liner Blackest Black

Ink Liner in Blackest Black €25. Ook deze nieuwe eyeliner met vilten tip is nieuw en zal worden toegevoegd aan het vaste assortiment.

Nail Polish

(Glitter) Nail Polish in Tuxedo Black, Solid Gold, Siren Red en Chrome €19. Alle kleuren zijn limited edition.

Old Hollywood Lipstick

Lipstick in Old Hollywood €25. Deze lipstick is limited edition.

 

Lipgloss

(High Shimmer) Lipgloss in Candlelight, Rosé, Siren Red en Pure Gold €24. Alle kleuren zijn limited edition. Siren Red heeft zoals je ziet geen shimmers maar is dus een cream kleur.

Old Hollywood Eye Palette

Old Hollywood Eye Palette €85. Dit oogschaduwpalette is limited edition.

Tot slot heb ik nog swatches van de Rosé High Shimmer Lipgloss. De glitters die erin zitten zijn roze, blauw en wit. Zoals je op de foto’s kan zien zijn het geen enorm grove glitters. Als je de lipgloss draagt voel je de glitters dan ook niet zitten, pluspunt! Het is ook niet zo dat iemand zal vragen wat voor glitterbom jij op je lippen draagt, de glitters zijn best subtiel. Ik vind het zelf ook altijd leuk om zo’n lipgloss over een wat fellere lipgloss te dragen voor een echt Pop Your Color effect. De lipgloss plakt wel maar blijft daardoor ook wat langer zitten. Na een maaltijd moet je hem natuurlijk wel even bijwerken.

Rosé lipgloss Rosé lipgloss Rosé lipgloss

Rosé lipgloss

Ik vind dit echt een prachtige collectie. Vooral het oogschaduwpalette laat mijn beautyhartje toch wel sneller kloppen. De Long-Wear Cream Shadowsticks lijken mij ook wel heel erg fijn. Ik heb nu een vergelijkbaar product van M.A.C en het is echt ideaal als je weinig tijd hebt en je toch een beetje oogmake-up op wilt doen. Je brengt het aan en blendt het dan met je vingers of een kwast en je bent ready to go!

Ben jij van plan om iets uit deze collectie aan te schaffen? Wat zijn jouw favorieten?