Bobbi Brown Holiday Gift Giving Collection 2010! 13

Holiday 2010

BOBBI S

GIFT GUIDE

Verkrijgbaar vanaf november 2010

Eigenlijk moet ik jullie waarschuwen voordat jullie verder kijken naar de afbeeldingen. De afbeeldingen hieronder kunnen schadelijk zijn voor uw hart en/of portemonnee! Hieronder zijn de afbeeldingen van de prachtige producten van Bobbi Brown die vanaf begin november te koop zullen zijn bij de Bobbi Brown counters. Voor de feestdagen heeft Bobbi Brown een prachtige collectie gemaakt met cadeautjes die geschikt zijn voor iedereen. Van je beste vriendin, tot aan je collega er is voor ieder wat wils. Natuurlijk is het niet alleen om andere ermee blij te maken, ik zou zeggen verwen jezelf er lekker mee! En nu mag je verder kijken naar de afbeeldingen..


Pink & Gold Lip PaletteNiet in Nederland verkrijgbaar

-Roseberry Lip Color
-Kit Metallic Lip Color
-Pretty Pink Metallic Lip Color
-Sunset Nude Creamy Lip Color
-Italian Rose Creamy Lip Color
-Brownie Lip Color


Modern Classic Lip & Eye Palette €72,-

Sparkle Glamour Quad - €43,-

De kleuren hiervan kan ik niet beschrijven, maar zie dit als de perfect gift voor je glamourous party vriendin. Ben jij zelf die ene vriendin? Dan moet je er voor zorgen dat je dit krijgt. De Sparkle Glamour Quad bestaat uit glitters en is geweldig voor met oud en nieuw en alle andere feestjes natuurlijk. “For the Life of the Party!”

Mini Bobbi Brights Palette€69,-

20 kleuren oogschaduw voor je creatieve vriendin om mee te spelen (of jij zelf). De Brights Palette is een combinatie van alles, het bestaat uit shimmer, metallic en matte structuren, maar ook pastel, fel en donkere kleuren. Genoeg mogelijkheden dus!

Crystal Eye Palette€42,-

-Amethyst Metallic Eye Shadow
-Diamond Shimmer Wash Eye Shadow
-Star Sparkle Eye Shadow
-Marine Metallic Eye Shadow

Day to Night Palettes – Cool - €45,-

-Ivory Eye Shadow
-Flint Eye Shadow
-Charcoal Eye Shadow
-Petal Shimmer Wash Eye Shadow
-Rockstar Metallic Eye Shadow
-Gunmetal Shimmer Wash Eye Shadow

Day To Night Palettes – Warm- €45,-

-Ivory Eye Shadow
-Oat Eye Shadow
-Espresso Eye Shadow
-Bunt Sugar Metallic  Eye Shadow
-Velvet Bronze Metallic Eye Shadow
-Black Plum Shimmer Wash Eye Shadow

Lip Gloss Trio €40,-

-Bright Pink Lip Gloss
-Gold Glitter Lip GLoss
-Kir Sugar Shimmer

Deluxe Travel Kit - Niet in Nederland verkrijgbaar (Edit: Wellicht wel in bijenkorf Amsterdam)

Zucht, is het niet allemaal prachtig? Beste vriendinnen ik weet dat jullie mee lezen. Hier is alvast mijn wishlist. De Gift Giving collectie ligt al vanaf 1 oktober bij de counters, ik vind het helemaal niet erg om het nu al cadeautjes te krijgen en ik accepteer dat ik dan niks voor sinterklaas, kerst, oud en nieuw en aankomende verjaardag in mei krijg. Ik zou best een Mini Bobbi Brights Palette willen, een Modern Classic Lip & Eye Palette, een lip gloss trio en een day to night palette in de kleur warm hahaha. Het valt op zich wel mee toch?

Ik weet niet van jullie, maar ik zal en moet, ten kosten van alles sowieso de Mini Brights Palette hebben. Het kost wel wat en verwacht niet een heel groot ding ofzo, het is waarschijnlijk echt mini, maar ik MOET hem hebben!

Bobbi Brown is te verkrijgen in:
-De Bijenkorf Amsterdam
Dam 1, 1012 JS Amsterdam
-De Bijenkorf Rotterdam
Coolsingel 105, 3012 AG Rotterdam
-De Bijenkorf Den Haag
Wagenstraat 32, 2512 AX Den Haag
-Douglas Rotterdam
Lijnbaan 175, 3012 EN Rotterdam

PS. Als het je is opgevallen is dit artikel een tijdje offline geweest. Dit komt omdat er een foutje was met de releasedatum. Wij hadden oktober doorgekregen, maar dat moest dus november zijn!