Bij deze benoem ik jou, Nars Orgasm, tot favoriete blush! 3

Sommigen vieren hun verjaardag, sommigen niet. Sommigen vieren dat hun blog x jaren bestaat, sommigen niet. Wat mij betreft absoluut het delen en het vieren waard is, is dat ik een mini bodem heb geraakt van een blush. Niet van zomaar een blush, maar de bodem van Nars Orgasm! Tuurlijk zijn er belangrijkere dingen in het leven, maar in het leven van een beautyblogger is dit een bijzondere gebeurtenis! Ik las wel eens artikelen van bloggers die naast hun overcomplete collectie alsnog 3/4 Nars Orgasm blushes hebben versleten (zoals Kelly van Kellista.nl). Ik vroeg me echt af hoe het mogelijk was, maar blijkbaar kan het. Dan kan het ook niet anders dan dat het een favoriet moet zijn.

nars 3

Het is belachelijk hoe trots ik ben dat dit me is overkomen. Ik merkte het een paar dagen geleden op, maar was het even vergeten tot ik mijn toilettasje weer zag. Je snapt dat ik gelijk hier een artikel van moest maken. Desnoods foto’s met flitser en al! Want ja, moet je zien!

nars 2

Mijn Nars Orgasm en ik:

– Ik heb hem al sinds 2010. Aisha ging toen naar Londen en had deze blush voor mij meegenomen.

– Sindsdien gebruik ik Nars Orgasm regelmatig. Soms gebruik ik het weken of maanden niet, dan weer weken lang elke dag wel.

– De verpakking is super handig, omdat het plat, klein en licht is. Ook zit er een spiegel in en daarom gaat ie vaak mee in mijn tas en op reis.

– Ik zou deze blush opnieuw kopen als ik hem daadwerkelijk op krijg!

-Klik hier als je een review wil lezen van 4 jaar geleden.

Hoe zit het bij jou? Heb jij wel eens een blush opgemaakt, of de pan geraakt terwijl je eigenlijk zoveel blush hebt die je ook nog gebruikt?