Beautyshoppen is net als fietsen, je verleert het dus toch niet.. 3

Een aantal artikelen geleden vertelde ik nog zo leuk dat ik me zo goed in kon houden. Zo goed dat ik dacht dat ik het shoppen was verleerd. Leugens, leugens en nog eens leugens. Als ik snel even bij elkaar zet wat ik onlangs nog geshopped heb dan blijkt toch het tegenovergestelde. Ik heb me wel ingehouden hoor, dat wel. Bovendien heb ik heel wat teruggezet en de schade weten te beperken. Oh ja en als een echte Hollander, of Turk (kan allebei), heb ik wel alles met voordeel op de kop getikt!

shoplog beauty

shoploggTijdens de Dolle Dwaze Dagen had ik op een gegeven moment de luxe om alle Burberry producten op mijn gemak te bekijken en te selecteren. Nog voordat alle hordes mensen erop af kwamen en alles open maakten etc. Ik hield 2 blushes en 2 lipsticks voor mezelf, maar liet de lipsticks uiteindelijk toch maar liggen. Later nam ik nog een Laura Mercier wenkbrauwpotlood mee, want ik heb wel poeder maar geen potlood. Om te proberen dacht ik zo. Ook stond ik nog met een 30ml Black Opium van YSL in mijn handen voor mezelf, maar kocht alleen de geur van mijn vriend en ik kreeg een proefje van Black Opium. Ook heel blij mee.

De YSL Rouge Pur Couture lipsticks zijn de matte lipsticks uit de herfst collectie. Deze had ik bij Ici Paris XL gekocht in Noordwijk. Kon het echt niet laten. En deze week hebben ze bij Etos 1+1 gratis op alles van L’Oreal Paris en ik wil al een tijdje weer de eyeliners van L’Oreal proberen, dus ik kon maar beter nu 1 kopen. Ik had vroeger een eyeliner van L’Oreal met zo’n vilten stift en die was echt super goed. Daarna heb ik nooit een betere gehad. Stom dat ik ook nooit meer dezelfde heb gekocht. Deze zou een dunnere lijn moeten maken, maar ik zal zien of deze ook zo fijn is in gebruik. Lijkt me wel. Verder toch maar weer de oogreinigingslotion van L’Oreal Paris gekocht. Ik heb pas geleden nog de variant voor waterproof make-up opgemaakt.

Ja, ja, je ziet het..  Ik heb toch weer beauty geshopped..Is cosmetica dan toch een vloek (voor je portemonnee) en een zegen (het blijven mooimakers)?