Beauty in het vliegtuig 0

Het is weer zomer en dat betekent dat de meeste mensen nu op vakantie gaan. Als je op vakantie gaat met het vliegtuig heb ik vandaag wat tips voor je. In het vliegtuig is er een hele droge lucht en dit heeft zeker invloed op je huid maar ook op bijvoorbeeld je ogen.

Beauty in het vliegtuig

Sowieso is een antibacteriele handgel altijd handig om bij je te hebben, bij mij zit hij standaard in mijn tas. In het vliegtuig hoef je dan ook niet steeds naar het toilet om je handen te wassen.

Als je een lange vlucht hebt moet je jezelf natuurlijk ook zien te vermaken voor een hele lange tijd. Wat is er dan lekkerder om jezelf lekker te pamperen met wat heerlijke producten?

Beauty in het vliegtuig

Een vochtinbrengend masker is lekker voedend voor je huid met die extreem droge lucht in het vliegtuig. Ik zou dan persoonlijk niet voor een masker gaan wat spierwit is en keihard wordt aangezien er natuurlijk heel veel mensen om je heen zitten. Maar er zijn ook heel voedende maskers waar je een dikke laag van moet aanbrengen en na een minuut of tien gewoon van je gezicht kan vegen. Dit ziet er dan gewoon uit als een dagcrème. Deze van Clarins kan je nadat het zijn werk heeft gedaan gewoon van je gezicht vegen met een wattenschijfje, je hoeft je gezicht dus niet met water af te spoelen, ideaal voor in het vliegtuig! Dit is een klein sample formaat dus hij mag gewoon mee in je handbagage.

Beauty in het vliegtuig

Hierna kun je nog een lekkere hydraterende dagcrème aanbrengen. Ook dit is een sample, er zit 5 ml in, erg handig voor dit soort situaties.

Beauty in het vliegtuig

Wat ook lekker is, is een vochtinbrengende spray die je huid ook nog eens verfrist. Zoals deze met vitamine E van The Body Shop. Ook heerlijk als je een paar uur hebt liggen slapen en je er helemaal duf uitziet, het frist je huid lekker op.

Beauty in het vliegtuig

Je lippen moeten natuurlijk ook verzorgd worden om te voorkomen dat ze aan het einde van je vlucht helemaal droog zijn. Daarvoor neem je dus jouw favoriete lippenbalsem mee. Dit is de Nuxe Reve de Miel en hij werkt heel erg goed tegen droge lippen.

Beauty in het vliegtuig

Aangezien je toch genoeg tijd te doden hebt kan je je handen ook gelijk lekker uitgebreid verzorgen. Je kan wat nagelriemcrème, ik gebruik Lemony Flutter van LUSH, in een klein potje doen en hiermee lekker je nagelriemen insmeren. Dit setje met kleine flesjes en potjes is van Primark en kost maar €1,50. Er zit ook nog een handig mini-trechtertje in en wat stickers die je op de flesjes en potjes kan plakken zodat je altijd weet wat erin zit. Ik kocht dit setje een paar maanden geleden, toen het nog geen hoogseizoen was, dus ik denk dat ze standaard in het assortiment zitten.

Beauty in het vliegtuig

Hierna smeer je je handen in met een handcrème en je handen zullen heerlijk zacht worden. Veel merken hebben verschillende formaten handcrème, voor op je nachtkastje of voor in je tas. Die kleine formaten zijn ideaal voor op reis.

Beauty in het vliegtuig

Als je wil gaan slapen maar je last hebt van het licht is een slaapmasker altijd heel handig om bij je te hebben. Nekkussentjes vinden veel mensen ook heel fijn zodat hun hoofd niet helemaal scheef hangt als ze gaan slapen, persoonlijk krijg ik juist nekpijn van deze kussentjes maar ik ben een uitzondering geloof ik. Oordopjes zijn ook altijd handig, deze heb ik ooit eens gekregen in het vliegtuig maar tot nu toe nog nooit gebruikt.

Een hele tijd geleden  heb ik heerlijke slaapsokken gekocht bij H&M en ik mag in de winter zonder deze sokken van mijn vriend het bed niet in vanwege mijn ijsklompjes. Ze zijn echt super zacht en houden je voeten heerlijk warm. Op lange vluchten kan het vaak erg koud worden in het vliegtuig dus dan zijn dit soort sokken heel fijn om bij je te hebben.

Beauty in het vliegtuig

Als je bijna gaat landen wil je natuurlijk ook een beetje fris voor de dag komen dus poets je tanden even in het toilet en fris je op met een beetje deodorant. Deze kleine tandenborstel kreeg ik ook ooit eens in het vliegtuig en zit nog in een plastic verpakking, die laat ik lekker zo zodat ik hem de volgende keer dat ik ga vliegen zo in mijn handtas kan gooien.

Beauty in het vliegtuig

Iedereen heeft denk ik nog wel een parfum sample van een lekkere geur liggen. Heel handig om mee te nemen, dan ruik je ook bij aankomst nog aangenaam. :-)

Beauty in het vliegtuig

En tot slot natuurlijk…magazines! Ik ben echt gek op tijdschriften en kan me hier echt heerlijk mee vermaken tijdens zo’n lange reis. Andere dingen die je mee kan nemen zijn een boek, iPad of andere tablet en een iPod. Ik houd zelf van afwisseling dus als ik een paar afleveringen van een tv-serie heb gekeken vind ik het leuk om lekker even in een boek te lezen met wat muziek in m’n oren.

Hopelijk hebben jullie iets aan mijn tips! Als je nog tips hebt voor mij laat het dan hieronder achter bij de comments.