Beauty dagboek; Eerste week na de vakantie.. 4

Het is zondag! Tijd en zin om dagelijks te bloggen heb ik niet, maar het leek me wel leuk om een soort dagboek bij te houden. Dat heb ik dus sinds vorige week zondag gedaan. Hieronder lees je hoe mijn week van zondag tot en met zaterdag eruit heeft gezien op gebied van cosmetica! Hope you like it!

Zondag 8 januari:

Vandaag is het zondag en ik ben de hele dag thuis gebleven. Op zulke dagen draag ik geen make-up. Ik zal ook eerlijk zijn, want op het moment dat ik dit type heb ik nog geen eens dagcreme op. Enige wat ik vandaag op gebied van cosmetica heb gedaan is douchen, haren wassen, insmeren en nagels lakken. Vandaag heb ik mijn haren gewassen met Tigi S-Factor shampoo en conditioner die geschikt zijn geverfd haar en zonder sulfaten. Deze producten ruiken zo zoet dat ik ook maar Lush – Snow Fairy showergel heb gebruikt. Past bij elkaar. Mijn nagels heb ik gelakt met Chanel Black Pearl en voor het insmeren heb ik lekker makkelijk gedaan en een massage bar van Lush gebruikt (Friends with Benefits).

Maandag 9 januari

Wekker ging vandaag om 7 uur, maar omdat ik weer veel te laat ging slapen (lees 3 uur) ging ik er pas rond half 8 uit. Ik moest weer haasten dus. Op zulke ochtenden ben ik de ene keer sneller dan de andere. Dus ik begon vandaag met Snow fairy showergel van Lush en La Prairie foam cleanser om mijn gezicht mee te reinigen. Voordat ik mijn jas aan deed heb ik nog een dagcreme opgedaan van Bobbi Brown en voor oogcreme had ik geen tijd meer. En een overdosis aan Viktor en Rolf Flowerbomb parfum kon nog net . Daarna was het rennen. M’n make-up heb ik in de trein gedaan en heb de spulletjes gebruikt die in mn toilettasje zaten. Tegenwoordig heb ik m’n Mac foundation bij me omdat die net lichter is in mijn tas.

Dinsdag 10 januari

Vandaag was weer een dagje haasten, heb besloten om eerst m’n snowfairy op te maken dus m’n dag begon zoet. Toch koos ik een zachte parfum voor de rest van de dag, namelijk Dahlia Noir van Givenchy, op dat moment had ik daar gewoon zin in. Qua make-up koos ik vandaag voor de BB cream als foundation, had hem al een tijd niet gebruikt en wilde even weten hoe het ook alweer was. Ik zag er daardoor iets lichter uit vandaag. Sinds ik de bronzer van MAC heb, gebruik ik het heel vaak en vooral als ik wat bleekjes zie, is het zeker fijn om te gebruiken, maar ik was het dus vergeten in mijn toilettasje te doen. Voor m’n ogen heb ik oogpotloden van Make-up Forever gebruikt en een smokey eye palet van MUFE.

Woensdag 11 januari

Vandaag zag er weer een beetje uit als dinsdag, behalve dan dat ik de V&R Flowerbomb douchegel heb gebruikt en toch weer dahlia noir parfum. In de trein m’n make-up gedaan en dit keer wel de MAC foundation gebruikt + bronzer en highlighter van Lancome. Ik heb een paar weken geleden een set van oogpotloden van MUFE gekocht in de sale, ze zitten in mijn tasje dus ik gebruik bijna elke dag een andere. Gisteren was dat grijs en vandaag bruin. Kwaliteit van de potloden is best goed.

Donderdag 12 januari

Gisteren was ik bij m’n moeder wezen slapen dus ik had een gewone douchegel van AH gebruikt. Qua parfum had ik Narcisco Rodriguez for her (testertje) gebruikt, die vind ik al een tijdje lekker en staat ook nog op m’n wishlist. Maar eerst even andere parfums gaan gebruiken die ik nu in huis heb. Heb ook nog een klein tester pot van Estee Lauder Daywear (dagcreme) bij m’n moeder liggen, maar weet niet zo goed wat ik er van moet vinden. M’n make-up heb ik simpel gelaten. Geen oogschaduw vandaag, alleen mascara en subtiele blush + highlight en licht roze tintje van Dior op de lippen. Heb een lange dag vandaag want na een hele dag studie heb ik nog training op het werk. Het valt me op dat ik veel meer energie heb de laatste tijden, ik geloof dat het komt omdat we door de weeks aan ons onderzoek op de uni werken en thuis niks meer hoef te doen. Na een hele dag studie + training tot 9 was ik nog steeds niet moe! Had een leuke avond. Heb trouwens ook nog een bodybutter gescoord bij Mooi Parfumerie in de sale van 60 naar 10 euro van het merk Agent Provocateur. Ik had geen idee hoe of wat, ik wilde het gewoon hebben omdat het een bodybutter was en met 50 euro korting.

Vrijdag 13 januari

Yes, voor vandaag hadden we afgesproken dat we vrij zouden zijn en ik hoefde pas in de avond te werken dus ik kon weer lekker uitslapen. Donderdagavond had ik de overnight treatment van TIGI gebruikt en vandaag mijn haren had gewassen. Ik heb de BIG shampoo van Lush gebruikt en een conditioner van het merk Nexxus. Geen specifieke redenen, had daar gewoon zin in. Heb mijn haren gewoon aan lucht laten opdrogen en heb er verder niks meer mee gedaan. Ik heb me weer ingesmeerd met de Friends with Benefit massagebar, voor mijn gezicht weer de Bobbi Brown dagcreme gebruikt en voor mijn ogen gebruik ik La Prairie, verder heb ik lekker makkelijk gedaan met een getinte dagcreme van Bobbi Brown, die oogt gewoon heel natuurlijk. Verder heb ik met een zwarte potlood van MUFE een lijntje getrokken op mijn ogen, want ik wilde graag de nieuwe liptint van Lush gebruiken, namelijk A Million Kisses! Die is echt onwijs mooi en heeft een kersenrode kleur die iedereen staat. Het heeft echt onwijs veel pigment en is absoluut een aanrader! Deze deed ik op mijn werk op mijn lippen en wangen.

Zaterdag 14 januari

Weekend baby! Flesje Snowfairy is nog steeds niet op, maar dat gaat volgende week wel lukken denk ik. Ik wil gewoon echt dingen opmaken, want ik maak mezelf echt gek met zoveel keuze in de badkamer. Vandaag de Dark Angels cleanser als scrub gebruikt voor mijn lichaam. Heerlijk! Vooral op mijn rug. Ik heb geen puistjes om mijn rug, maar ik heb het gevoel alsof het een beetje vet is door de conditioners elke keer. Voor mijn gezicht heb ik de Buche de Noel cleanser gebruikt van Lush, van de kerstcollectie, ook heerlijk spul. Mijne is al weer bijna op en ik heb geen nieuwe gekocht toen het nog kon (spijt). Verder alleen nog toner gebruikt van Lush op mijn gezicht en nog steeds geen creme op. Zolang het niet trekkerig voelt vind ik het best. Om me in te smeren heb ik Strawberry Feels Forever gebruikt en dat ik ook een massagebar van Lush, maar dan een wat zoetere die een beetje naar aardbeien ruikt. Helaas is deze uit de collectie. Hmm. heb vandaag dus eigenlijk alleen maar Lush producten gebruikt zo te zien. Geen make-up ook, want behalve de AH ben ik nergens naartoe geweest.

Samengevat kan ik zeggen dat ik wat studie betreft een productieve week heb gehad. Mijn make-up zelf heb ik eigenlijk de hele week voornamelijk onderweg gedaan, behalve de bb-cream, want dat deed ik thuis. Verder was het weer een week waarbij ik een heleboel cosmetische verleidingen moest weerstaan en dat is echt zo moeilijk! Het zit de hele tijd in mijn hoofd. Elke keer als ik moet overstappen op Leiden bijvoorbeeld wil ik heel heel graag naar beneden om de sale producten bij Mooi te bekijken, maar ik mag ECHT NIKS meer kopen, want ik ga binnenkort nog een weekendje weg naar Parijs! Dus ik mag niet naar Ici Paris, niet naar Sephora en ook niet naar Mooi, maar ook niet naar Etos bijv die op alle stations te vinden zijn.

Hoe was jullie week? Leuke dingen gedaan?