Assortiment kunstwimpers van Underground Londen bij Ici Paris XL 4

Vorige week zag ik iets nieuws bij Ici Paris XL en ik vond het als beautyblogger best interessant. Namelijk kunstwimpers, een stuk of 12 verschillende soorten. Genoeg keus voor iedereen en ook nog voor een mooi prijsje. Ik heb zelf nog nooit kunstwimpers gedragen, maar nu ik er over schrijf denk ik dat ik ze toch best wel eens kan proberen voor een look of voor een feestje.

Het merk heet Underground Londen en wordt nu sinds november exclusief bij Ici Paris XL verkocht. Het wordt omschreven als het merk voor ultralichte, perfect draagbare kunstwimpers van hoge kwaliteit. De wimpers zijn handgemaakt van 100% natuurlijke, ultralichte materialen voor prettig draagcomfort. De collectie bestaat uit 12 varianten, van supernaturel tot extreem. Ze zouden heel natuurlijk moeten aanvoelen en geen irritatie veroorzaken. Daarnaast zou het aanbrengen en verwijderen makkelijk moeten zijn. Bij voorzichtig gebruik kunnen de wimpers meerdere malen gebruikt worden.

De kunstwimpers hebben een consumentenprijs van € 7,99 per set  inclusief wimperlijm en losse wimperlijm kost € 4,65.
UndergroundLondonLashes05 UndergroundLondonLashes011 UndergroundLondonLashes09 UndergroundLondonLashes02 UndergroundLondonLashes010 UndergroundLondonLashes08 UndergroundLondonLashes06 UndergroundLondonLashes03 UndergroundLondonLashes04 UndergroundLondonLashes07 UndergroundLondonLashes012 UndergroundLondonLashes01Ben jij bekend met het merk Underground Londen? En gebruik je vaak wimpers of zou je ze wel eens willen proberen? Ik denk dat ik wel een setje in huis haal om te proberen. Voor het bedrag hoef ik niet wakker te liggen.