Amerikaanse tv-series voor het nieuwe seizoen – deel 2 1

Eerder deze week heb ik al een paar series laten zien die dit najaar beginnen in Amerika, dit is het tweede deel. Het is een greep uit alle nieuwe series, ik heb er een paar uitgepikt die mij op basis van de omschrijvingen en trailers het meeste aanspreken.

In Betrayal leidt een toevallige ontmoeting tussen Sara Hanley, een professionele fotograaf, en Jack McAllister, een top advocaat, tot een onmiddellijke en een onmiskenbare aantrekking. Sara’s man, Drew Stafford, is een succesvolle aanklager met politieke ambities, het echtpaar heeft ook een zevenjarige zoon. Wat Sara niet weet is dat Jack de vaste advocaat is van een machtige maar obscure ondernemer, Thatcher Karsten, en dat hij getrouwd is met Thatchers dochter, Elaine. Samen hebben zij ook een zestienjarige tweeling. 

Terwijl Sara en Jack worstelen met hun gevoelens voor elkaar en hun schuldgevoel naar hun gezin toe, wordt Thatchers zwager vermoord, en al het bewijs wijst naar Thatchers zoon, T.J. Sara bevindt zich opeens midden in een nachtmerrie wanneer ze erachter komt dat Drew de openbaar aanklager zal zijn in deze spraakmakende moordzaak, die zijn politieke toekomst veilig kan stellen, en dat Jack de advocaat van de verdediging zal zijn. Opeens bevinden de minnaars zich in een onmogelijke situatie, aan tegengestelde kanten van een moordzaak.

Betrayal zal vanaf 29 september te zien zijn.

Bron

Ravenswood is een spin-off van Pretty Little Liars, dat is een serie waar ik hier al eerder over schreef. Ravenswood gaat over een stad, niet ver van Rosewood (de plek waar Pretty Little Liars zich afspeelt), waar al generaties lang een dodelijke vloek heerst. Vijf vreemden zijn plotseling met elkaar verbonden door deze dodelijke vloek en zij moeten de mysterieuze en verschrikkelijke geschiedenis van de stad uitpluizen voor dat het voor hen allemaal te laat is. De eerste aflevering van de serie zal te zien zijn na de jaarlijkse Halloween aflevering van PLL op 22 oktober.

Bron

In Super fun night hebben Kimmie Boubier en haar twee beste vriendinnen Helen-Alice en Marika  een vaste afspraak voor de vrijdagavond, al dertien jaar lang. Ze hebben zelfs een motto voor hun “Friday Night Fun Night”, “Always together! Always inside!” Kimmie’s promotie lijkt dit nu allemaal te verpesten. Ze werkt nu niet alleen met haar idool, de vrouwelijke advocate van het jaar, Felicity Vandersone, maar ze ontmoet ook een hele aantrekkelijke Britse advocaat, Richard, die haar uitnodigt voor zijn feest in een trendy club. Vastbesloten om tijd met Richard door te brengen overtuigt ze haar vriendinnen om Super Fun Night naar buiten mee te nemen.

De eerste aflevering van Super fun night wordt op 2 oktober uitgezonden.

Bron

The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries. The Original vampier familie heeft duizenden jaren geleden aan elkaar gezworen om bij elkaar te blijven. Nu zijn er eeuwen voorbijgegaan en zijn de familiebanden verbroken. Tijd, tragedie en het verlangen naar macht hebben de vampier familie uit elkaar gedreven.

Klaus Mikaelson, de originele tussenvorm tussen een vampier en een weerwolf is teruggekeerd naar New Orleans, de stad die zijn familie heeft geholpen om op te bouwen, de stad die zijn broer en zus – Elijah en Rebekah – een eeuw geleden zijn ontvlucht vanwege hun ongenadige vader. Hij keert terug omdat hij een tip heeft gekregen dat er een samenzwering tegen hem gaande is, degenen die daarachter zitten worden samen de French Quarter genoemd. Elijah is nieuwsgierig waarom Klaus terugkeert naar de plek waar Klaus van gezworen heeft dat hij er nooit meer een voet in zal zetten, dus besluit Elijah om Klaus te volgen en hij ontdekt dat de prachtige weerwolf Hayley, Klaus zijn ex-geliefde, ook naar de Frenc Quarter is gekomen om te haar familiegeschiedenis te onderzoeken. Hayley is in handen gevallen van een machtige heks, Sophie Deveraux. Sophie vertelt ongelofelijk nieuws aan de broers, namelijk dat Hayley Klaus zijn ongeboren kind draagt. Elijah realiseert zich dan dat de Original familie een tweede kans heeft gekregen op menselijkheid en de verlossing waar zij zo naar verlangen. Vanaf 3 oktober is The Originals te zien.

Bron

De series klinken allemaal zo leuk en spannend! Super fun night móet haast wel super leuk worden aangezien Rebel Wilson erin speelt, ik vond haar zo leuk in Bridesmaids en Pitch Perfect! Ook de andere series spreken me erg aan, Ik loop alleen een paar seizoenen achter bij The Vampire Diaries dus dat ga ik maar snel inhalen voor de zekerheid.

Welke van deze series spreekt jou het meeste aan?