Amazon shoplog 3

Bij de Britse versie van Amazon kan je heel veel boeken, beautyproducten, dvd’s en nog veel meer dingen kopen voor hele fijne prijzen. Het enige nadeel is dat je een creditcard moet hebben, en die heb ik niet. Voor mijn verjaardag vroeg ik daarom om prepaid creditcards dan kon ik lekker shoppen zonder iemand lastig te vallen om zijn/haar creditcard te lenen. Uiteindelijk waren de creditcards een grote fail maar dat zal ik jullie verder besparen.

Ik was eigenijk van plan om vooral veel boeken te kopen maar ik heb de laatste tijd wat moeite met concentreren dus ik besloot ik wat beautyproducten te bestellen.

Sleek Pink Sprint blush palette

Ik was al een tijdje heel benieuwd naar de blushproducten van Sleek. Ze zien er altijd zo mooi uit en ze zijn ook nog eens lekker betaalbaar.

Hierboven zie je het Blush by 3 palette in Pink Sprint. Wat ik vooral leuk vindt aan dit palette is dat de kleuren alledrie mat zijn. Ik heb niet zoveel matte blushes en vooral bij een wat heftigere ooglook vind ik dat wel mooi.

De bovenste kleur is een aubergine kleur. De middelste is een felle, koele roze kleur. De onderste kleur is een koele paarse kleur. Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. Dit palette is echt een toevoeging aan mijn stash!

Sleek Rose Gold blush

De Rose gold blush is volgens mij de meest populaire blush van Sleek. Hij zou erg lijken op die andere super populaire blush, orgasm van Nars. Ik heb orgasm zelf niet dus ik kan ze niet met elkaar vergelijken maar Rose Gold is echt prachtig! Het is een mooie peachy kleur met een gouden glans. I love it!

Sleek Pomegranate blush

Als laatste beautyproduct kocht ik deze Pomegranate blush. Echt wel granaatappel rood maar met een vleugje paars er doorheen en een fijne shimmer. Ik vind dit soort kleuren altijd mooi staan bij een donkere huid dus ik ben benieuwd of hij net zo mooi zal staan als dat ik nu in gedachten heb.

Coco Chanel boek

Tot slot nog een boek dat ik al heel lang wilde hebben. Het gaat over het leven van Coco Chanel, er staan ook allemaal foto’s in van Coco. Een heerlijk boek voor deze donkere dagen. Ik zie me al helemaal zitten op de bank met een grote kop thee in de ene hand en dit boek in de andere. Cocooning to the max!

Als jullie nog swatches en full face foto’s willen zien van de blushes laat het dan weten in de comments!