Aisha en Seren

Van harte welkom op Pop Your Color! Wij zijn de gastvrouwen Aisha en Seren van Pop Your Color en we doen ons best om ervoor te zorgen dat jij tijdens elk bezoek, het naar je zin hebt op Pop Your Color! Natuurlijk is het lastig om je ergens thuis te voelen als je niet weet bij wie je op bezoek bent, daarom kun je hieronder meer lezen over ons en Pop Your Color.

Aisha & Seren

Ten eerste zijn wij vriendinnen van elkaar en we kennen elkaar al nu zeker 5 jaar. Wij zijn dus van die meiden die heel erg blij en gelukkig kunnen worden van bijvoorbeeld mooie make-up en nagellak, voor sommige is dat misschien raar, maar de meeste beauty liefhebbers zullen zich daar wel in herkennen. Naast beauty zijn er natuurlijk ook andere dingen in het leven die ons bezighouden, zoals relaties, familie, vrienden, studies en hobbies. Wat betreft relaties is het misschien leuk om te vermelden dat de broer van Aisha, ook wel door het leven gaat als de vriend van Seren. Dan weten jullie ook gelijk hoe wij elkaar kennen.  We zijn allebei 24 jaar, Aisha is van Surinaamse afkomst en Seren is van Turkse afkomst.

Wij zijn met Pop Your Color begonnen, omdat wij Nederlandse beautyblogs missen van dames met een getinte huidskleur, die zich niet specifiek richten op donkere vrouwen of blanke vrouwen. Aisha heeft namelijk een donkere huidskleur en Seren heeft een blanke/getinte huidskleur met zwart haar. Door middel van reviews van cosmetica is het de bedoeling om een bredere doelgroep te bereiken. Wij hopen zo dat meer vrouwen zich aangetrokken zullen voelen tot verschillende soorten en kleuren cosmetica en verzorging.

Wat is Pop Your Color?

Pop Your Color betekent letterlijk, laat je kleur uitkomen. Pop Your Color kan op verschillende manieren geïnterpreteerd worden en daarom zo toepasselijk voor onze beautyblog. Er zijn verschillende manieren om naar kleuren te kijken, je kunt bijvoorbeeld kleuren gebruiken om je positieve features naar voren te laten komen. Heb je mooie bruine ogen? Volle lippen? Pop Your Color! Oftewel, laat het zien!  Dit hoeft natuurlijk niet altijd door middel van knallende kleuren. Een simpele eyeliner en mascara is het enige wat sommige mensen nodig hebben om hun ogen fantastisch uit te laten komen. Pop Your Color betekent voor ons ook uitstraling en zelfvertrouwen. Wanneer een vrouw zich mooi en verzorgd voelt, straalt zij dit ook uit en creëert ze zelfvertrouwen waardoor ze toch weer iets prettiger door het leven gaat.

Heel erg bedankt voor het bezoeken van onze site en we vinden het gezellig dat je er bent en we hopen dat je nog vaak terug komt! Je bent ieder geval van harte welkom!

Tot ziens!

Aisha & Seren

9 Comments

 1. Sjereeeenaaa
  sep 10, 2010 @ 15:08:46

  Heel goed, heel goed! Ben zelf indo en ook getint dus hier zit ik wel op te wachten! Sowieso een hele mooie blog qua uitstraling en ook schrijven jullie leuk! Ik ga jullie blog even twitteren, hopelijk levert dat wat nieuwe bezoekertjes op :-)

  Reply

 2. Anouk
  nov 26, 2010 @ 00:15:53

  Hi Seren!
  Wat grappig dat je me zo hebt gevonden. Ik ben niet alleen op de training in Amsterdam geweest, ik heb geholpen bij het inrichten en heb gewerkt in het eerste weekend van de opening in Rotterdam ;) Superleuke site hebben jullie, heel goede invalshoek ook. Girlsinthecity deel die invalshoek. We komen uit de grote stad, dus daar is elke kleur aanwezig en daar bloggen we dan ook over. Ik ga lekker op je site neuzen, speak ya!

  Reply

 3. S.Abaline
  feb 13, 2011 @ 22:29:11

  Het is interessant om jullie site te bezoeken. Het lijkt me leuk.

  Reply

 4. Pascalle
  mrt 05, 2011 @ 17:52:23

  He Seren,

  Ik heb je site gevonden hoor! Leuk om alles te lezen, het ziet er erg mooi en professioneel uit. Ik kom zeker vaker op deze site. Nog bedankt voor je hulp vandaag in de winkel!

  Reply

 5. Wist-je-datjes over PopYourColor en ons! |
  apr 19, 2011 @ 08:09:04

  […] Aisha en Seren […]

  Reply

 6. Maria
  mei 08, 2011 @ 22:41:36

  Holy smoke, wat is er met de lay-out gebeurd? Moet wel ff wennen, zie vandaag voor het eerst deze lay-out…

  Reply

 7. Cigdem Tanrioglu
  jun 27, 2011 @ 15:48:02

  Hi! How can we contact you to tell you about our products for your blog? We’ d love for you to try out some of our make up.

  Reply

 8. Natas
  jul 11, 2011 @ 00:08:09

  Leukk! Ik ben zelf ook getint en dus altijd op zoek naar zulke beautyblogs

  Reply

 9. Rosa
  mei 09, 2012 @ 17:25:53

  Hey,
  Echt een leuke site, Lijkt me leuk om vaker op te kijken.

  Reply

Leave a Reply

*