20 random facts about Aisha #2 5

Het leek me wel weer eens leuks om je 20 random facts about me te vertellen, dan kom je ook meer te weten over de personen achter Pop Your Color!

  1. Bijna niemand weet dit van mij maar een hele grote wens van mij is om een jaar in California te wonen. Ik ben er nog nooit geweest dus dat is best apart maar het trekt me gewoon heel erg. Ik droom er ook over om daar dan lekker een jaar te bloggen, dan kan ik eindelijk over al die producten schrijven waar ik al zo lang benieuwd naar ben maar die hier niet te koop zijn.
  2. Ik lust geen koffie.

   20 random facts about me #2
  3. Ik ben gek op tijdschriften en koop ze dan ook regelmatig. De Linda. is mijn absolute favoriet. Dat is ook het enige tijdschrift dat ik helemaal lees zonder artikelen over te slaan.
  4. Ik heb een mega girlcrush op Jennifer Lawrence. Zij is gewoon geweldig en stiekem wil ik haar BFF zijn.
  5. Ik draag harde lenzen, al bijna anderhalf jaar. En nog steeds is het elke ochtend een gedoe om ze in te krijgen, het kost me steeds tussen de 10 en 30 minuten. Maar ja, het is de enige manier voor mij om gewoon goed te kunnen zien.
  6. Ik heb al aardig wat grijze haren. Mijn moeder was rond haar dertigste al voor een heel groot deel grijs, slechte genen dus wat dat betreft.
  7. Ik ben de laatste tijd echt fan van sporten. Ik doe het onder begeleiding van mijn fysiotherapeut, vanwege mijn bindweefselaandoening mag ik niet zomaar alles doen, en ik vind het heerlijk! Ik moet eerlijk toegeven dat ik van tevoren vaak geen zin heb maar als ik eenmaal ben geweest voel ik me helemaal happy en ik krijg er veel energie van. Er zijn periodes geweest dat ik in een rolstoel zat of met krukken liep dus ik ben vooral heel dankbaar dat ik kán sporten, ook al is het misschien op een lager niveau dan dat van de gemiddelde persoon van mijn leeftijd.20 random facts about me #2
  8. Ik zou graag een fotografie cursus willen doen. Foto’s zijn natuurlijk heel belangrijk voor de blog en ik merk dat ik het heel interessant vind en ik zou graag meer over fotografie leren om nog betere foto’s te kunnen maken.
  9. Als je weleens Modern Family hebt gekeken dan moet je Cam wel kennen. De uber gay. Ik vind hem zó geweldig! Ik denk oprecht dat mijn leven nog leuker zou zijn met Cam in mijn leven. Altijd als ik Modern Family kijk dan kan ik het niet laten om keihard te roepen hoe geweldig ik Cam vindt. Bij elke aflevering!
  10. Over tv gesproken… Ik heb een nieuwe verslaving! Beloof je dat je me niet uitlacht? Het is The Bold and the beautiful! Ja, ja, ik weet het. B&B kijken kan eigenlijk echt niet maar  ik vind het echt zó leuk! Ik miste As the world turns en GTST kon dat gat niet echt opvullen dus ik dacht laat ik voor de grap eens B&B gaan kijken. En voor ik het wist was ik verslaafd! Ik moet mezelf ook elke dag inhouden om niet online spoilers te gaan lezen omdat wij in Nederland natuurlijk een jaar of twee achterlopen. Maare, don’t judge oké? ;-)
  11. Ik heb nog nooit nepwimpers gedragen.20 random facts about me #2
  12. Ik kan me niet voorstellen dat veel mensen kipfilet boven andere stukken kip verkiezen. Niet het broodbeleg, dat vind ik ook heel lekker, maar echt het stuk vlees. Kipfilet is het droogste stukje van de kip dus doe mij maar lekker kip met bot, dat is juist heel lekker mals. Ik ben nou eenmaal een Surinamer he! ;-)
  13. Ik heb een hekel aan stofzuigen, maar gelukkig is dat mijn vriend zijn “taak” in het huishouden.
  14. Ik droeg tot een paar jaar geleden heel vaak lipgloss en ik had nooit echt last van dat plakkende gevoel op mijn lippen, het hoorde er gewoon bij. Nu draag ik nog maar heel zelden lipgloss en vind ik dat plakkerige gevoel juist echt heel vervelend.
  15. Ik kan niet fluiten.
  16. Ik ben al bijna acht jaar samen met mijn vriend en ik ben nog steeds verliefd! Ik hoop dat dat altijd zo mag blijven.20 random facts about me #2
  17. Ik lees de laatste tijd best veel thrillers. Voorheen was dat niet echt mijn genre maar ik merk dat zulke spannende boeken vaak echte pageturners zijn en je echt helemaal meenemen in het verhaal, heerlijk!
  18. Ik ben gek op hartige hapjes en snacks, dat ben ik altijd al geweest. Tot ongeveer een jaar geleden was ik niet zo’n zoetekauw, ik werd al snel misselijk als ik een hele cupcake moest eten bijvoorbeeld. Maar het laatste jaar krijg ik steeds meer trek in zoete dingen. Nu lust ik dus zoet én hartig, niet goed voor mijn gewicht! ;-)
  19. Ik kan absoluut niet tekenen. Als je mij nu vraagt om een poppetje te tekenen dan ziet het er ongeveer hetzelfde, of misschien nog slechter, uit als wanneer je het aan een vierjarige zou vragen.
  20. Ik ben gek op Lipton Ice tea green. Vooral in de zomer is het extra lekker. Op een bloedhete dag een groot glas ijskoude Ice tea green, hmmm!